Naisten Futsal-Liiga : Ilves FS voitti GFT:n vieraissa, FC Sport J:lle kotivoitto

Naisten Futsal-Liigaa pelattiin loppiasena täysi sarjakierros. Ilves matkusti GFT:n vieraaksi ja FTK-Tornio Ylöjärven Ilveksen - molemmista otteluista vieraat veivät täyden pistepotin. ACE voitti KaDyn selkein numeroin ja Team Vanpa ei antanut FC OPAn yllättää. FC Sport J jatkoi vahvoja kotipeliesityksiä, nyt kaatui MuSaFutsal.

FC OPA – Team Vanpa 0-4 (0-2)
FC OPA kohtasi kotiareenallaan Team Vanpan. Ottelu eteni maalittomana kunnes ajassa 17:21 vantaalaiset siirtyvät johtoon ja reilua minuuttia myöhemmin lukemat olivatkin jo 0-2 vieraille. Toisella puoliajalla oululaiset eivät onnistuneet kaventamaan vaan Team Vanpa meni menojaan ja täydet sarjapisteet matkasivat Vantaalle. Team Vanpan Jenna Front kirjasi tehot 2+1.

ACE – KaDy 7-1 (3-0)
KaDy lähti peliin hyvällä asenteella ja maalipaikkojakin aukeni, mutta viimeistelyn kanssa oli edelleen ongelmia. Kotijoukkue puolestaan onnistui avausjaksolla kolmesti. KaDyn Sanna Vestolan 3-1 -kavennus piti toiveita yllä, mutta ACE kasvatti johtoaan ottaen lopulta selkeän 7-1 -voiton. ACE:n Anne Riekki tehtaili ottelussa huimat tehot 3+2 ja voitolla joukkue nousi sarjassa kolmanneksi.

FC Sport J – MuSaFutsal 4-3 (1-1)
Ottelun alussa tilanteita syntyi molempiin päihin, mutta avausmaali syntyi vasta ajassa 5:35 vieraille. Pipsa Lahtinen toi kuitenkin kotijoukkueen tasoihin ja tauolle mentiin tasalukemissa 1-1. Porilaiset hallitsivat toisen puoliskon alkua ja menivätkin johtoon ajassa 22:02 , mutta FC Sport J kuittasi reilut kolme minuuttia myöhemmin. MuSaFutsal protestoi voimakkaasti vaasalaisten 3-2 -johtomaalia tulkinnanvaraisen maalinedustilanteen takia. Tästä saattoi johtua pieni fokuksen hukkuminen, ja porilaisten peli takkusi sen verran, että  Sport meni jo 4-2 -johtooon. Neljäs maali oli toisen maalin toisinto: pitkä avaus, pudotus sivuun ja laukaus. MuSaFutsal haki kavennusta viidellä kenttäpelaajalla, mutta ei onnistunut maalinteossa kuin kerran. FC Sportin kotitaika ei siis murtunut, vaan täydet sarjapisteet jäivät Vaasaan. MuSaFutsalin kaikista maaleista vastasi Netta Hannula tehden siis hattutempun ja kirjaten tehot 3+0.

GFT – Ilves FS 2-4 (2-1)
Ilves lähti otteluun haastajan asemasta ja alkuun näyttikin synkältä; pallo omaan maalin ajassa 1:59. GFT siirtyi jo kahden maalin johtoon seitsemännellä peliminuutilla. Tamperelaiset kavensivat taukolukemiksi 2-1 ja toinen puoliaika oli maaliton, kunnes koitti musta hetki kotijoukkueelle.  Vajaassa kahdessa minuutissa Ilves onnistui maalinteossa kolmesti ja espoolaiset olivatkin kahden maalin takaa-ajoasemassa.  GFT:n uuden päävalmentajan Antti-Petteri Mäkisen harmiksi joukkue ei onnistunut kavennusyrityksissä, joten täyden sarjapisteet matkasivat Tampereelle. Ilveksen Matilda Herranen kirjasi ottelussa tehot 3+0.

Ylöjärven Ilves – FTK-Tornio  3-4 (1-0)
Ottelun avausmaalia saatiin odotella aina ensimmäisen puoliskon viimeiselle peliminuutille, jolloin Esra Erden viimeisteli taukolukemiksi kotijoukkueelle 1-0. Toisella puoliajalla FTK-Tornio siirtyi kuitenkin kuskin paikalle tehden seuraavat kolme maalia ja lukemat olivatkin 1-3. Elisa Ilottu piti kotijoukkeen pelissä mukana 2-3 -kavennuksella, mutta Anna Keränen vei FTK-Tornion jälleen kahden maalin johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä vain minuutti. Ylöjärveläisten kannalta 3-4 -kavennus tuli liian myöhään; tasoituksen yrittämiseen jai vain yhdeksän sekuntia aikaa ja pallo oli FTK:lla. Voitolla FTK-Tornio kiilasi itsensä sarjassa kuudenneksi tiputtaen ylöjärveläiset pudotuspeliviivan alapuolelle.