Naisten Futsal-Liiga: Ilvekset vahvoja kotikentillään

Pirkanmaalla nähtiin kaksi kotivoittoa, kun Tampereen Ilves FS ja Ylöjärven Ilves ylsivät kotivoittoihin. Myös Torniossa nähtiin kotivoitto, kuin FTK kaatoi KP-V:n.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

Naisten Futsal-Liigan lauantain tulokset
La 30.01. klo 14:00 YIlves - FC OPA 7-3 (5-2)
La 30.01. klo 14:00 Ilves FS - FC Sport J 4-0 (2-0)
La 30.01. klo 15:00 FTK-Tornio - KP-V 6-4 (5-2)

YIlves - FC OPA 7-3 (5-2)

Ylöjärvellä FC OPA siirtyi ajassa 2.33 0-1 -johtoon, kun Lotta Iivonen vei ottelun alkajaisiksi sarjajumbon johtoon. Johto ei kauaa kestänyt, kun alkoi kotijoukkueen show. Showsta vastasi pääosin Sini Sutinen, Rosa-Maria Siren ja Emilia Lindberg, jotka taikoivat hetkessä peräti neljä maalia. Vierasjoukkue OPA tuli ottelussa vielä muutaman kerran kahden maalin päähän ennen kuin kotijoukkue ratkaisi ottelun. Lopullisesta ratkaisusta vastasi Heidi Linjanmaa ja Emmi Rauhala, jotka iskivät kaksi maalia naiseen. Näin ollen YIlves nappasi kolmannen kotivoiton putkeen.

Ilves FS - FC Sport J 4-0 (2-0)

Ilves sai otteluun salama alun, kun Matilda Herranen iski pallon maaliin 38 sekunnin pelin jälkeen. Aikaisen johtomaalin jälkeen kotijoukkue Ilves ei enää luopunut johtoasemasta ja jätti FC Sport J:n ottelussa ilman maaleja. Ilveksen muista maaleista ottelussa vastasivat Tanja Owens, Tiia Juntikka ja Mira Teittinen. Kotijoukkueen maalissa Emiilia Syvänen torjoi nollapelin. Voiton myötä Ilves jatkaa sarjan kärjessä.

FTK-Tornio - KP-V 6-4 (5-2)

Iltapäivän viimeisessä ottelussa FTK-Tornio nappasi tärkeän kotivoiton KP-V:stä ja tarrasi näin taas vahvasti kiinni pudotuspelipaikkaan. Kotijoukkue oli avausjaksolla vahva: tauolle mentiin lukemissa 5-2 tehot 2+1 kotijoukkueelle iskeneen Emma Heikkilän johdolla.

Toisella jaksolla Emilia Nurkkala toi kahdella osumallaan vieraat maalin päähän, mutta sen lähemmäksi KP-V ei päässyt. Loppulukemat 6-4 iski päätössekunneilla Senja Keisu.

- Ensimmäinen jakso oli meillä hyvä. Toisella puoliskolla pakka levisi pahasti ja vastustaja pääsi rokottamaan hyvällä prosentilla virheistämme. Lopussa kuitenkin tiukka puolustus toi voiton, joten tästä on hyvä jatkaa. Ensi viikon GFT-peliin löytyy varmasti paljon parannettavaa taas, erityisesti puolustuspäästä, FTK-Tornion Jenni Suhonen tarinoi ottelun jälkeen.

Naisten Futsal-Liiga jatkuu huomenna kolmen ottelun voimin. Ylöjärvellä YIlves hakee neljättä peräkkäistä kotivoittoa HIFK:ta vastaan.