Takaisin
12.10.2021 klo 22.25

Naisten Futsal-Liiga: HIFK nollasi GFT:n Espoossa

Jaa:

Ⓒ HIFK FS

Naisten Futsal-Liigan tiistain ainoassa ottelussa pelattiin pääkaupunkiseudun paikallispeli. GFT taipui lopulta HIFK:lle selvin 0-5 (0-2) -lukemin.

Koko otteluohjelma ja pelien tilastot Tulospalvelussa

"Peli oli meidän kontrollissa"

Naisten Futsal-Liiga jatkui tiistaina kauden ensimmäisellä pääkaupunkiseudun derbyllä. Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt HIFK oli odotetun vahva, ja vei kaikki kolme pistettä mukanaan Helsinkiin.

Vierasjoukkue osui avausjaksolla kahdesti. Maalinteossa kunnostautuivat HIFK:n parhaaksi valittu Hanna Halonen, sekä vanhan joukkueensa ensimmäistä kertaa kohdannut Daniela Tjeder. Myös toisella jaksolla HIFK piti pelin ohjakset tiukasti käsissään. Hilla Romppanen osui kahdesti, ja Iina Ahola kerran. Tjeder keräsi maalin lisäksi kaksi syöttöpistettä. Vieraiden maalinsuulla Tytti Mikkola torjui toisen peräkkäisen nollapelin ja lopputulokseksi kirjattiin 0-5 (0-2) -vierasvoitto.

-  Valitettavasti yhdessä pelaamattomuus näkyi pelin lopputuloksessa. Saatiin tuotua peliin kuitenkin niitäkin asioita, mitä on harjoiteltu. Onneksi kausi on vielä alussa ja suunta on vain eteenpäin, kommentoi peliä GFT:n kapteeni Maria Mäntylä

Vierasjoukkueen voittomaaliksi jääneen 0-1 -osuman syöttänyt Anna-Kaisa Hannuksela puolestaan hehkui tyytyväisyyttä.

- Erittäin hyvä peli koko joukkueelta. Alusta asti painettiin joukkueena hyvin duunia niin puolustus- kuin myös  hyökkäyssuuntaan. Peli oli hyvin meidän kontrollissa ja saatiin luotua paljon maalipaikkoja. Hieno derbyvoitto, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Naisten Futsal-Liiga jatkuu huomenna keskiviikkona neljän ottelun voimin.