Naisten Futsal-Liiga: HIFK haki voiton Oulusta

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu. Sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Helsingin IFK vieraili Oulussa. Kotiintuomiseksi tarttui 1-4 (1-1) -vierasvoitto.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

Naisten Futsal-Liigan sunnuntain ainoassa ottelussa kohtasivat FC OPA ja tuplaviikonloppua pohjoisessa viettänyt HIFK FS. Lauantainen FTK-Tornio-voitto sai seurakseen kolme pistettä myös Oulussa, kun helsinkiläiset venyivät 1-4 (1-1) -vierasvoittoon. Voiton myötä HIFK nousi sarjassa toiseksi tasapisteisiin ykkösenä olevan Ilveksen kanssa. HIFK on pelannut ottelun vähemmän.

Ottelun avausmaalin iski vieraiden Iina Ahola ajassa 07:16. Tauolla mentiin kuitenkin tasalukemissa, kun OPA:n Jenna Front tasoitti ajassa 13:24. Tuo maali jäi lopulta kotijoukkueen viimeiseksi - toisella jaksolla osui vain helsinkiläisjoukkue. Anna-Kaisa Hannuksela iski vieraille tärkeän nopean johtomaalin heti tauon jälkeen. Loppulukemiksi kirjattiin 1-4, kun päätöskympillä HIFK:n Hanna Halonen osui kahdesti.

HIFK:n päävalmentaja Ilkka Somero lähti joukkoineen pitkälle kotimatkalle kolme sarjapistettä rikkaampana.

- OPA oli ennakko-odotuksiin nähden paljon kovempi vastus, ja on nostettava heille hattua. Pelattiin tänään kenties kauden parasta futsalia, eikä siten annettu tänään vastustajalle mahdollisuuksia voittoon. Rankka viikonloppu takana, mutta junamatka taittuu nyt hymyillen kuusi pistettä rikkaampana, Somero tarinoi ottelun jälkeen.