Naisten Futsal-Liiga: HIFK FS ei antanut FC Halikon yllättää

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin torstaina yksi ottelu, jossa HIFK FS kukisti FC Halikon selkein lukemin.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

Naisten Futsal-Liiga
To 18.02. klo 20:00 HIFK FS - FC Halikko 5-1 (3-0)

Halosen ja hannukselan maalit liikaa fc halikolle

Pirkkolan Liikuntahallissa avausmaali nähtiin ajassa 07:42, kun punapaidat siirtyivät 1-0 -johtoon Hanna Halosen maalilla. Tästä ei kauaa kulunut, kun HIFK iski jälleen: tällä kertaa maalintekijänä oli Anna-Kaisa Hannuksela, Hannuksela on joukkueen paras pistenainen tehoin 11+9=20. HIFK iski vielä nopeaan tahtiin kolmannen maalin, kun Halonen iski illan toisen osumansa. Kaikki avausjakson osumat tulivat lyhyen ajan sisään.

Toisella jaksolla ottelun käsikirjoitus ei muuttunut, HIFK piti palloa ja FC Halikko keskittyi puolustamiseen. Jakson ensimmäinen osuma kimpoili Halikon omista pelaajista maaliin. Joukkueen kapteeni Hannuksela iski illan toisen osumansa ajassa 33:41 Ilona Mikkelän syötöstä. Vielä ennen päätössummeria FC Halikko onnistui rikkomaan Tytti-Maria Mikkolan nollapelin, kun Ronja Salmi iski pallon maaliin. Voiton myötä Helsingin IFK nousi 35 pisteeseen ja pitää tällä hetkellä hallussaan kolmospaikkaa.

Naisten Futsal-Liiga jatkuu viikonloppuna usean ottelun voimin. FC Halikko pelaa seuraavan kerran lauanataina, kun vieraaksi saapuu KP-V. Ottelussa on jaossa molemmille joukkueille erittäin tärkeät kolme pistettä.