Naisten Futsal-Liiga: GFT:lle kuuden pisteen viikonloppu

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Voittoihin ylsivät FC Sport J ja GFT. Espoolaiset nappasivat näin viikonlopun Pohjanmaan kiertueeltaan täydet kuusi pistettä.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

Naisten Futsal-Liigan sunnuntain tulokset
Su 07.03. klo 15:00 FC Halikko - FC Sport J 2-7 (0-1)
Su 07.03. klo 15:00 KP-V - GFT 1-4 (1-2)

FC Halikko - FC Sport J 2-7 (0-1)

FC Halikko ja FC Sport J urakoivat toisen ottelun viikonloppuun, kun joukkueet kohtasivat Salohallissa.

Vierasjoukkue taisteli lopulta itselleen kolme pistettä vahvan toisen jakson ansiosta. Ottelun ensimmäisellä jaksolla nähtiin vain yksi maali, kun vierasjoukkueen Pipsa Lahtinen osui maalipuiden väliin Tiialeena Hakalan syötöstä. FC Halikko tuli toiselle jaksolle terävästi ja iski ottelun kaksi seuraava maalia ja johti ottelua hetken, kunnes alkoi vierasjoukkueen maalijuhlat. Ensimmäisen maalin tehnyt Lahtinen osui vielä kertaalleen ja Maarit Vitikka ja Emma Pettissalo kahdesti. Kaksi ensimmäistä maalia syöttänyt Hakala osui myös kertaalleen ja näin ollen loppulukemat kirjattiin 2-7 FC Sport J:n hyväksi. Voiton myötä vaasalaiset kohensivat asemiaan tasaisessa keskikastissa, FC Halikko jatkaa taistelua suorasta säilymisestä.

KP-V - GFT 1-4 (1-2)

Espoolainen GFT jatkoi Pohjanmaan kiertuettaan KP-V:n vieraaksi, jolle ottelu oli viikonlopun ensimmäinen.

Kotijoukkue KP-V tuli otteluun valmiina ja siirtyi ajassa 8:48 1-0 -johtoon Laura Koskisen maalilla - osuma jäi kuitenkin lopulta kotijoukkueen ainoaksi. KP-V:n johto ei kauaa kestänyt, kun GFT tasoitti ottelun ja meni sen jälkeen menojaan. Espoolaisista Emilia Jokisalo ja Daniela Tjeder viettivät kahden maalin iltaa, jq kaksikon maalit riittivät 1-4 -vierasvoittoon. GFT pitää sitkeästi kiinni sarjan neljännestä sijasta, joka oikeuttaa kotietuun pudotuspeleissä, KP-V joutuu vielä taistelemaan sarjapaikasta.

Futsalherkku jatkuu heti huomenna, kun miesten futsalmaajoukkue kohtaa Montenegron tärkeässä ottelussa.