Takaisin
26.1.2022 klo 13.32

Naisten Futsal-Liiga: GFT kohtaa vaikean kauden pelanneen FC Halikon

Jaa:

Ⓒ Tero Ruottinen

FC Halikko Salosta matkustaa torstain ainoassa Naisten Futsal-Liigan ottelussa Espooseen GFT:n vieraaksi.  

 

TO 27.01.2022:

 

GFT - FC Halikko klo 19:30

 

FC Halikolla vaikea syyskausi

 

Salolaiset löytyvät ennen torstain ottelua sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Espoolaiset sen sijaan ovat sarjassa kolmantena.  GFT:n paras pistenainen Emilia Jokisalo on summannut tällä kaudella 14 otteluun tehot 10+12=22. FC Halikon parhaimman pisteiden tekijän jakavat peräti kolme pelaajaa. Seitsemässä pisteessä salolaisilta ovat Laura Lehtonen, Katariina Marttila sekä Nella Saukkio. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen joulukuussa päättyi GFT:n voittoon lukemin 6-2. FC Halikon valmentajan Ari Peltolan mietteitä joukkueensa kaudesta tähän asti.

 

-Pistesaalis syyskierroksella jäi haluttua vaatimattomammaksi. Pelattiin muutama selkesästi heikompi ottelu, joissa ei ollut pisteisiin mahdollisuuksia. Harmittavan monta ottelua kääntyi maalin tappioiksi, joista muutama vielä aivan viime minuuttien takaiskuilla. Kevätkierrokselle lähdetään taistelemaan pisteistä joka otteluun ja parantamaan syksyn suorituksia. Tiukat pelit on pystyttävä kääntämään pisteiksi, vähimmäistavoitteena on että pelaamme Liigaa Salossa vielä ensi kaudellakin. Edellisen kierroksen peli Nokialla ja tärkeät pisteet sieltä antoivat hyvän startin kohti loppukautta. 

 

Peltola sanoo torstain vastuksen olevan kova.

 

-GFT on sarjan kovimpia joukkueita tällä hetkellä ja päässyt alkukauden haasteiden jälkeen tosi vahvaan lentoon. Heillä on tosi vahvoja yksilöitä ja lähdemmekin selkeinä haastajina otteluun. Nöyrällä asenteella muttei nöyristellen lähdemme taistelemaan pisteistä Opinmäkeen. 

 

Teksti: Jaakko Servo