Naisten Futsal-Liiga: FTK-Tornio kaatoi GFT:n

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin sunnuntaina vain yksi ottelu. Siinä FTK-Tornio kaatoi kotihallissaan GFT:n jännittävien vaiheiden jälkeen.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

FTK-Tornio - GFT 5-4 (2-1)

Päivän ainoassa ottelussa nähtiin huikea jännitysnäytelmä, joka ratkesi vasta päätösminuuteilla. Kotijoukkueen sankari oli tänään Emma Heikkilä. Hänen kahdella maalillaan FTK-Tornio lähti tauolle 2-1 -johtolukemissa, kun avausjakson ainoan vierasmaalin teki GFT:n Pirta Hiukka.

Toisella jaksolla GFT kiri tasoihin ja 2-3 -johtoasemaan Maria Mäntylän ja Emilia Jokisalon osumilla. Heikkilä kuitenkin tasoitti nopeasti ja ajassa 33:38 Anna Keränen vei kotijoukkueen uudelleen johtoon. GFT tasoitti vielä kerran, kun Hiukka osui toistamiseen. Päivän hahmo Emma Heikkilä kuitenkin täydensi tehopisteensä 4+1 iskemällä voittomaalin ajassa 35:54. Voiton myötä kotijoukkue vahvisteli asemiaan pudotuspelijoukkueena.

- Mahtavat fiilikset - todelle hieno taisteluvoitto koko joukkueelta. Tärkeät pisteet. Tästä on mukava lähteä kohti ensi viikonloppua ja ACE-ottelua hyvän treeniviikon kautta, FTK-Tornion kapteeni Anna Keränen kertoi ottelun jälkeen.

Naisten Futsal-Liiga jatkuu ensi viikonloppuna neljän ottelun voimin.