Naisten Futsal-Liiga: FTK-Tornio ja MuSaFutsal voittoihin

Naisten Futsal-Liigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. FTK-Tornio kaatoi ACE:n ja MuSaFutsal haki pisteet Ylöjärven Ilveksen vieraana.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

Naisten Futsal-Liigan lauantain tulokset
La 13.02. klo 13:00 FTK-Tornio - ACE 3-0 (1-0)
La 13.02. klo 17:00 Ylöjärven Ilves - MuSaFutsal 4-7 (1-4)

FTK-Tornio - ACE 3-0 (1-0)

Tamperelainen ACE viettää viikonloppuaan pohjoisessa. Huomenna vastassa on FC OPA, ja tänään FTK-Tornio emännöi tamperelaisia. Pisteet jäivät vakuuttavaan tyyliin kotijoukkueelle, kun FTK-Tornio osui kolmesti ja jätti vieraat nollille.

Ottelun hahmo oli jälleen Emma Heikkilä, joka iski tehopisteet 2+1. Myös Anna Keränen onnistui maalinteossa.

- Joukkueesta huokui tänään itseluottamus, pelissä oli rauhaa ja aggressiivisuutta sopivassa suhteessa. Todella hyvillä fiiliksillä tästä eteenpäin ja kohti ensi viikonlopun Ilves-ottelua, Heikkilä jutusteli ottelun päätyttyä.

Ylöjärven Ilves - MuSaFutsal 4-7 (1-4)

Pirkanmaalla Ylöjärven Ilves sai vastaansa sarjan kärkipaikoista taistelevan porilaisjoukkueen. MuSaFutsal otti heti ottelun avausminuutilla komennon itselleen, kun Milla Ljungman onnistui maalinteossa.

Tauolle mentiin lopulta lukemissa 1-4, eikä ylöjärveläisten puristus riittänyt kunnon kiriin toisellakaan jaksolla. Vieraiden tehonainen oli Anni-Elina Luotonen, joka saalisti tehot 3+1. Netta Hannula kirjautti kaksi maalia ja yhden syötön. Myös Ljungman osui toistamiseen. Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Rosa-Maria Siren, Heidi Linjamaa ja Eveliina Reponen. Kerran MuSa sai toimitettua pallon omaan maaliin, ja näin loppulukemiksi jäi 4-7. Voiton myötä porilaiset nousivat pisteen päähän sarjaa johtavasta Ilveksestä.