Naisten Futsal-Liiga: FC Sport J piti sarjapisteet Vaasassa

Naisten Futsal-Liigan avauskierros saatiin purkkiin sunnuntaina, kun KaDy matkusti Vaasaan FC Sport J:n vieraaksi. Sarjapisteet pysyivät lopulta rannikolla lukemin 4-2 (1-1).

KaDy aloitti maalinteon Vaasan sunnuntai-iltapäivässä, kun Henni Parkkinen osui vieraille ajassa 1:47. FC Sport J sai kuitenkin jahtaamansa tasoituksen jakson puolivälissä, kun kotijoukkueen parhaaksi valittu Pipsa Lahtinen iski pallon verkkoon. Toisella jaksolla vaasalaiset menivät menojaan Jenni Blombergin, Maarit Vitikan ja Tiialeena Hakalan maaleilla, ennen kuin KaDyn Maiju Syrjälä kavensi viimeisellä minutilla päätöslukemiksi 4-2 (1-1).

Naisten Futsal-Liiga on tauolla ensi viikonloppuna, ja seuraavat ottelut pelataan lauantaina 26.10.