Naisten Futsal-Liiga: FC Nokia laittoi sarjakärjen tiukille

FC Nokian ja MuSaFutsalin välisestä kamppailusta tuli odotettua tiukempi. MuSa nousi jatkoajalla lopulta 3-2 -voittoon.

TI 25.01.2022:

FC Nokia - MuSaFutsal 2-3 ja, 2-2 (1-2)

Tiistain ainoasta ottelusta kehkeytyi hieno kamppailu, vaikka joukkueet löytyvätkin sarjataulukon eri päistä. FC Nokia oli pirteällä pelipäällä sarjakärki MuSaFutsalia vastaan.

Maalinteon aloitti FC Nokian Maaria Roth kauden toisella maalillaan. MuSa tasoitti Elina Setälän maalilla reilua minuuttia myöhemmin. Tästä noin kaksi minuuttia ja porilaiset menivät 2-1 -johtoon Anni-Elina Luotosen osumalla. Ajassa 26:36 MuSan puolustus haparoi ja nokialaisten Tilda Pyykkönen tasoitti ottelun lukemiin 2-2, näissä lukemissa mentiin jatkoajalle. Ratkaisijaksi nousi Netta Hannula, kun  hän iski ratkaisevan osuman MuSalle.

Porilaisten päävalmentaja Juha Helander kertoo, että ottelun siirtymisestä viidellä päivällä tuli kaikenlaista pientä säätöä, mutta sen piikkiin ei voi laittaa mitään.

-Olimme tänään pallon kanssa hitaita ja huolimattomia. Emme pystyneet puolustusuuntaan pitämään pakettia ollenkaan kasassa. Nyt unohdamme tämän pelin äkkiä ja alamme tekemään töitä, jotta saamme pelimme paremmaksi kevättä kohti mentäessä. Parit treenit tästä alle ja hyvä valmistautuminen tulevan lauantain kärkikamppailuun HIFK:ta vastaan.

FC Nokia kohtaa seuraavaksi FTK-Tornion vieraissa lauantaina.

Teksti: Jaakko Servo