Naisten Futsal-Liiga: FC Halikolle tärkeät pisteet

Naisten Futsal-Liigassa taisteltiin lauantaina kolmella paikkakunnalla. Voittoihin ylsivät Ilves FS, FC Halikko ja Kampuksen Dynamo.

Otteluohjelma, yksittäisen otteluiden tilastot sekä sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

Naisten Futsal-Liigan lauantain tulokset
La 20.02. klo 14:00 Ilves FS - FC OPA 4-0 (2-0)
La 20.02. klo 15:00 FC Halikko - KP-V 6-2 (2-1)
La 20.02. klo 17:00 YIlves - KaDy 0-2 (0-1)

Putoamiskamppailussa olevat FC Halikko ja KP-V kohtasivat toisensa tärkeässä kamppailussa. Viikolla HIFK:lle hävinnyt FC Halikko voitti lopulta ottelun selvin numeroin 6-2, mutta ottelu oli varsin tasainen pitkään. Ottelun ensimmäinen kaksi minuuttinen oli todella vauhdikas, ensin kotijoukkue siirtyi ajassa 01.11 1-0 -kotijohtoon Olivia Simulan maalilla, mutta vierasjoukkueen Erica Niemi tasoitti ottelun lähes heti ajassa 01.52. Näiden salamamaalien jälkeen ottelun kolmattakaan maalia ei tarvinnut kauaa odottaa, kun palloa noudettiin jälleen kerran verkon perukoiltakoilta kotijoukkueen maalin ansiosta, maalintekijänä oli Iina Tapio - näissä lukemissa mentiin myös tauolle.

Toinen jakso alkoi ensimmäisen tapaan maalilla, kun heti ajassa 20.33 Salla Lillsund toi KP-V:n viimeistä kertaa tasoihin tässä ottelussa. FC Halikko iski ottelun neljä viimeistä osumaa ja hurjasteli lopulta selvään 6-2 -voittoon. Ottelun voittamaalin iski Elli Laaksonen, joka iski myös vielä toisen osuman ottelussa, Laaksonen valittiin myös FC Halikon parhaaksi.

Voiton myötä FC Halikko nousi sarjataulukossa KP-V:n kanssa tasapisteiseen ja on pelannut yhden ottelun vähemmän.

OKSANEN JA JUNTIKKA LIEKEISSÄ Tampereella, kady:lle tärkeä voitto ylöjärveltä

Sarjohtaja Tampereen Ilves nappasi selvän 4-0 -kotivoiton sarjajumbo FC OPA:sta. Ilveksen tehonaisina ottelussa hääri pistepörssin kärkinainen Tiia Juntikka (2+1) ja Jenna Oksanen (2+0). Juntikka valittiin Ilveksen parhaaksi, vastaavasti FC OPA:n paras ottelussa oli Sanna Tikkanen.

Viime kierroksilla vahvasti pelannut nuori Kampuksen Dynamon joukkue nappasi jälleen voiton, kun Ylöjärven Ilves kaatui 0-2 -lukemin. Ottelun molemmilla jaksoilla nähtiin yksi maali. Ottelun ensimmäisen maalin iski Laura Toivanen Manta Räsäsen syötöstä. Tämän jälkeen seuraavat pöytäkirja merkinnät olivat KaDy:n kaksi keltaista korttia. Kotijoukkue YIlves ei kirjauttanut yhtään tilastomerkintää. Kirsi Airikainen paketoi ottelun loputa 0-2 -maalilla. KaDy:n parhaaksi valittu Maria Halla-Aho torjui nollapelin.

Kampuksen Dynamo nousi voiton myötä jo kuudenneksi, Ylöjärven Ilves on tällä hetkellä kahdeksas - ACE hengittää niskassa pisteen päässä.