MYPA pelasi JäPS:n kanssa tasapelin

MYPA avasi kauden ottelunsa nuorekkaan JäPS:n vieraana. Isännät saivat kolmen maalin etumatkan toisen jakson alussa, mutta MYPA kuroi maalit tasoihin numeroihin 3-3.

Avausmaalinsa JäPS sai puolen tunnin jälkeen MYPAn maalipotkun jälkeen. Vieraiden paras paikka avautui jakson lopulla Samuel Lindemanille, joka pääsi nokikkain maalivahdin kanssa, mutta veto oikealla aukesi ohi maalin. Alkuvartilla sama mies nosti sivuvaparin riman kautta yli.

Toisen jakson alussa JäPS hyödynsi pari lahjaa. Ensin tauolta sisään tullut Vitinho oli vielä kohmeessa ja menetti pallon helposti oman rangaistusalueen kulmalla, 2-0. Pian siitä Stephen Obeng syötti alimpana miehenä vaparin suoraan hyökkääjän jalkaan, 3-0. Muutama minuutti edellisestä ja MYPA tuli peliin mukaan, kun Robinson laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta Obengin esityöstä. Seuraavan kavennuksen petasi Nuutti Laaksonen erinomaisella keskityksellään, josta Robinson viimeisteli varmasti. Pari minuutta siitä Nathael Ishii sai avopaikan tasoittaa hienon hyökkäyksen päätteeksi, veto kääntyi ohi.  Ansaittu tasoitus tuli lopulta Vitinhon vasurin osuttua takakulmaan Laaksosen pystyjuoksun hämättyä vastustajaa. Viime hetkillä Laaksonen sai vielä mahdollisuuden voittomaalin päästessään läpi, mutta tällä kertaa yritys kilpistyi maalivahdin jalkoihin.

MYPA oli matkassa laajalla ringillä, kun kehissä oli lukuisia testipelaajia. Farmi-HIFK:sta näyttöjä antoi neljä pelaajaa.

MYPAn kokoonpano
1.jakso: Turunen – Dujardin (HIFK), Kytilä (25. Niveri), Obeng, Kähkönen – Ishii, Lindeman, Fofana (HIFK), Kangasniemi, Robinson – Roponen

2. jakso: Turunen (60. Eetu Peltola) – Dujardin (60. Kinnunen), Obeng, Niveri, Laaksonen – Vitinho, Lindberg, Xiong (HIFK), Ryöpäs – Ishii, Robinson

Lähde: MYPA:n kotisivut