MYPA murskasi FC Peltirummun

Pääsiäisen alun kiirastorstain ottelussa KSOY Stadionilla kohtasivat yhteistyötä tekevät MYPA ja FC Peltirumpu. MYPA oli ottelussa selkeästi vahvempi 5-0-voitolla.

Molemmilla joukkueilla oli paljon poissaolijoita erinäisten syiden takia. Kotijoukkue sai kentälle 12 pelaajaa ja Peltirumpu marssitti 10 oman pelaajan lisäksi 6 MYPAn harjoitusringissä mukana olevaa.

Ottelu oli kotijoukkueen hallintaa ja Nuutti Laaksonen tälläsi MYPAn 1-0 johtoon jo 9. minuutilla isä Riston harmitellessa tapahtumaa Peltirummun vaihtopenkillä. Kaarel Usta teki 2-0 31. minuutilla ja Rico Ryöpäs viimeisteli lukemat 3-0 tauolle 9 minuuttia myöhemmin.

Toisella puoliajalla Peltirumpu sai ensimmäisen laukauksen aikaiseksi,kun 49 minuuttia oli pelikellossa. Tunnin kohdalla Usta tälläsi illan toisen vieden MYPAn jo 4-0 johtoon. Lopussa Oskari Nurminen pääsi myös maalin makuun tehden loppulukemat 5-0.

Seuraavaksi pelataan jo pisteistä kun Ykkösen kausi käynnistyy kotiottelulla TPS:a vastaan.