MYPA hävisi PEPO:lle

MYPA jatkoi harjoitusottelujen sarjaa kohtaamalla PEPOn Lehtomäessä. Molemmilla joukkueilla oli paljon poissaoloja loukkaantumisten ja myös positiivisten asioiden eli nuorten maajoukkuekomennusten takia. Säätila oli aurinkoinen, mutta kentän pituussuunnassa puhaltanut reipas tuuli teki oloista ajoittain haastavia.

Heti alussa oli Joona Raatikainen vastakkain PEPO-vahti Graig Hillin kanssa. Laukaus pienestä kulmasta kuitenkin jäi maalivahdin käsiin. Kuudennella minuutilla Raatikaisella oli uusi paikka, mutta nosto meni tällä kertaa ohi maalin. Seuraava tilanne oli MYPAn päädyssä mutta tämäkin laukaus jäi maalivahti Tomas Turusen syliin. Jari Hassel pääsi puolen tunnin jälkeen laukaisupaikkaan mutta veto suuntautui vasemmalta ohi maalin.

PEPO siirtyi johtoon 35. minuutilla. MYPAn puolustus puski pallon suoraan Arttu Kotaselle joka tälläsi upealla volleylla vieraat 0-1 johtoon. Tomas Turuselle ei jäänyt mitään mahdollisuutta ehtiä laukauksen tielle. Hetki maalista oli PEPO-kapteeni Petteri Rönköllä hyvä paikka, mutta laukaus reilusti yli maalin. 38. minuutilla vierasjoukkue hyökkäsi vaarallisesti ja vaadittiin Turusen terävä torjunta, ettei PEPO siirtynyt kahden maalin johtoon. Aivan ensimmäisen puoliajan lopulle PEPO sai taas paineen MYPAn maalille ja sekavan tilanteen jälkeen Paul Obi pääsi läheltä viimeistelemään 0-2. Tässä tilanteessa mentiin ottelun tauolle.

Toiselle puoliajalle MYPA sai myötätuulen avukseen. 55. minuutilla Johannes Kytilä pääsi puskemaan maalin eteen annetusta vapaapotkusta, Hill oli oikein sijoittunut ja nappasi pallon syliinsä. Pari minuuttia tästä PEPO pelasi pystypallon ja Turunen lähti maaliltaan katkaisemaan tätä. Aleksi Ikonen sai tuikattua pallon ohi MYPA-vahdin ja pääsi viimeistelemään tyhjiin vieraiden kolmannen maalin.

MYPA teki neljä vaihtoa toisella puoliajalla ja lopussa saatiin tilanteita PEPO-maalille, mutta Graig Hill oli tällä kertaa ohittamaton tehden kotijoukkueen yritykset tyhjiksi hyvillä torjunnoilla. Ottelu päättyi PEPOn selvään kolmen maalin voittoon ja kotijoukkueelle jäi kauden ensimmäinen voitto vielä tuleviin peleihin.