MuSa taipui KaaPolle harjoitusottelussa

MuSa jatkoi harjoitusotteluitaan lauantaina, kun se sai vastaansa Kakkosessa pelaavan KaaPon Kaarinasta. KaaPo otti ottelusta 2-1-voiton.

Viikko sitten KaaPo kävi Porissa hakemassa FC Jazzista voiton lukemin 2-4. Myös MuSa lähti otteluun voitto allaan, kun se viime viikolla voitti TPV:n Porissa 4-2.

Ottelu alkoi yleisön kannalta viihdyttävästi, kun alle kymmeneen minuuttiin nähtiin kaksi maalia. Kotijoukkue MuSa teki ensimmäisen viidennellä minuutilla, kun Aleksi Pöntinen siirsi pallon komeasti ohi KaaPo-maalivahdin. Vieraat kuittasivat tämän kuitenkin välittömästi pari minuuttia myöhemmin. Tämän jälkeen KaaPo sai rakenneltua muutamia erittäin vaarallisia paikkoja boksin sisälle, mutta eivät onneksi onnistuneet laittamaan palloa maaliin saakka. Kummallakin joukkueella oli paikkansa ensimmäisellä puoliskolla, mutta totuuden nimissä vieraat olivat hieman niskan päällä ja saivat hallittua palloa enemmän.

Toisen puoliskon alussa KaaPo jatkoi hyvää peliään ja siirtyivät heti toisen puoliajan alkupuolella 1-2 johtoon MuSan omalla maalilla. Isännät sisuuntuivat hieman ja saivat luotua pari vaarallista hyökkäystä, mutta KaaPon maalivahti oli viimeisenä lukkona. Erityisen lähellä tasoitus oli 87.minuutilla, kun Samuli Virtanen syötti laidasta boksin sisälle Matias Koskiselle, joka laukoi pallon ylärimaan. MuSa ei kuitenkaan oikein missään vaiheessa saanut peliään lähtemään täydellä höyryllä ja KaaPolle näin ansaitusti voitto.

MuSa esitteli pelissä uuden testipelaajan, japanilaisen 22-vuotiaan Taiki Kagayaman. Aikaisemmin Kagayama on harjoitellut FC Interin mukana. Keskikentällä pelannut Kagayama esitti muutamaan otteeseen taitojaan ja oveluuttaan. Mies pääsi pelin edetessä paremmin peliin mukaan.

MuSan pelit jatkuvat ensi viikon lauantaina FC Jazzia vastaan UK:n tekonurmella klo 13!