Takaisin
12.1.2020 klo 11.56

MuSa harjoitteli uuden lajin parissa

Jaa:

Musan Salaman edustusjoukkueella oli lauantaina vuorossa hieman erilainen harjoitus edessä, se nimittäin pidettiin Hapkidosalilla ja tutustumista taistelulajiin. Näiden lisäksi käytiin läpi myös erilaisia potkutekniikoita ja keskivartalon corea ja päästiin miehestäkin ottamaan mittaa.

Harjoituksen vetäjänä toimi Rami Vainionpää, joka on iso tekijä lajissa Pohjoismaissa jo vuosikymmenten ajalta.

- Oli hienoa vetää harjoitusta ja tutustuttaa joukkuetta lajin pariin. Joukkue oli valmiina kokeilemaan uutta, pelaajat kuuntelivat ja olivat täysillä läsnä tekemisessä, Vainionpää kuvailee innostuneena MuSan sivuilla.

Edustusjoukkue on harjoitellut jalkapallon parissa jo tovin ja pyrkinyt aina tasasin ajoin tekemään kovia harjoituksia muissa lajeissa. Tanssikoulu Tankka vaihtui nyt taistelulaji Hapkidoon.

- Aivan mahtava ja innostava harjoitus taas takana. Uusia juttuja paljon ja ennen kaikkea urheilua. Aina silloin tällöin on hyvä rikkoa vähän lajirajoja ja saada raikkautta tekemiseen. Rami on kyllä kova ammattilainen omalla alallaan, fiilisteli valmentaja Ville Ulanen harjoitusten jälkeen.

MuSa avaa harjoituskautensa pelien osalta ensi viikon sunnuntaina, kun se kohtaa Karhuhallissa Toejoen Veikot klo 19.30 alkavassa ottelussa. Joukkue on aloittanut harjoittelun joulukuussa ja joulutauon jälkeen treenit jatkuivat heti ensimmäisinä päivinä. Suomen Cup alkaa MuSan osalta kahden viikon päästä sunnuntaina 26. tammikuuta kotiottelulla KTP:tä vastaan klo 19 Karhuhallissa.

Lähde: MuSan kotisivut