Takaisin
8.11.2015 klo 09.22

MP palkitsi kauden parhaitaan

Jaa:

Mikkelin Palloilijoiden edustusjoukkue vietti perjantaina kauden 2015 päätöstilaisuuttaan ja tilaisuudessa palkittiin kauden esityksistään parhaat pelaajat.

Jasse Tuominen kauden ykkönen

Seuraavat pelaajat palkittiin:
Kauden paras pelaaja: Jasse Tuominen 
Paras maalintekijä: Jasse Tuominen (19 ottelua, 7 maalia) 
Kauden lupaavin tulokas: Miika Suhonen 
Joukkueen luottopelaaja: Antti Kuismala
Joukkueen taistelija: Vili Nyström 
Yleisön suosikki:  Antti Kuismala 
Sinisen Osaston kauden pelaaja: Miika Suhonen 
 
Päävalmentaja Ilkka Mäkelällä oli suhteellisen helppo valita palkintojen saajat. Seuraavassa päävalmentajan perustelut palkintoihin: 
 
- Jasse Tuominen oli hyökkäyspelimme kannalta keskeisin pelaaja hyvänä pelinkääntäjänä. Jasselta löytyy potentiaalia liigapelaajaksi. 
 
- Jassen maalit toivat meille pisteitä ja hän kuului sarjan Top 10 -maalintekijöihin. Seitsemän maalin lisäksi Jasse teki esityön kolmeen maaliin. Seuraavina maalintekijätilastossa olivat Harrison Hanley (6), Francis Chibuike (4) ja Sasha Popovitch (3). 
 
- Miika Suhonen oli meidän eniten pelannut puolustaja. Hän oli kehittävässä koulussa uransa kovimpien vastustajien kanssa. 
 
- Antti Kuismala esitti ammattimaista otetta kentällä ja sen ulkopuolella. Aku pelasi joukkueesta toiseksi eniten eli 24 pelissä. 
 
- Vili Nyströmillä oli iso hyppäys A -nuorten divarista miesten Ykköseen. Hän pelasi ominaisuuksiensa ylärajoilla. 
 
Yleisön suosikista äänestettiin MP:n Facebook -sivuilla. Lopulta Antti Kuismala voitti äänestyksen niukasti ennen kolmikkoa Akim Sairinen, Juuso Tuppurainen ja Sasha Popovitch
 
Sininen Osasto valitsi kauden pelaajakseen Miika Suhosen seuraavilla perusteilla: oma kasvatti, nuori pelaaja ja joukkueen tasaisin suorittaja koko kauden ajan. Intti paino päälle puolet kaudesta, mutta ei se paljoa otteissa näkynyt. Teki myös yhden kauden kiimaisimmista vierasmaaleista, kun Vantaalla mentiin johtoon. (Myöhemmin tämä yksi Miikan kolmesta maalista muutettiin jostain kumman syystä vastustajan omaksi maaliksi.) 
 
Pelimiesten lisäksi kauden päätöstilaisuudessa palkittiin Vuoden puurtajaksi Juuso Kangaskorpi. Juuso on toiminut tällä kaudella MP:n kotiotteluiden tapahtumapäällikkönä ja hän on ollut tärkeässä roolissa, että kotiotteluissa homma on toiminut. Juusolla oli iso panos kahdessa isossa kotiottelutapahtumassa (K-Plussa -ottelu ja Lasten peli), joissa kummassakin oli yli 3 000 katsojaa. Heinäkuun alussa yhdessä paikallisten K-kauppiaiden kanssa järjestetyn K-Plussa -ottelun MP-VIFK yleisömäärä oli 3 385 katsojaa, joka oli myös Ykkösen kauden 2015 yleisöennätys.