Takaisin
14.5.2020 klo 10.47

“Minulle on tärkeää, että miesten ja naisten huippujalkapalloilla on tasavertaiset olosuhteet” – Anders Wiklöf Åland Unitedin pääsponsoriksi

Jaa:

Anders Wiklöf toimii jatkossa henkilökohtaisesti Åland Unitedin Kansallisessa Liigassa pelaavan joukkueen pääsponsorina. Aikaisemmin Wiklöf on tukenut joukkuetta Wiklöf Holding yhtiön kautta. 

Wiklöf tukee Åland Unitedia jatkossa omilla henkilökohtaisilla varoillaan. Wiklöfin päätöksen taustalla on halu luoda tasavertaiset olosuhteet mies- ja naisjalkapalloilijoille.

– Minulle on tärkeää, että miesten ja naisten huippujalkapalloilla on tasavertaiset olosuhteet.

Åland Unitedissa iloitaan siitä, että Wiklöf haluaa olla mukana kehittämässä joukkueen toimintaa. Seuran puheenjohtajan Conny Eklundin mukaan Wiklöfin kaltaiset sponsorit mahdollistavat huipulla pysymisen.

– Hyväntekeväisyysjärjestöjen ja vakaiden sponsorien, kuten Anders Wiklöfin, ansiosta voimme pitää naisten huippujalkapalloa hengissä täällä Ahvenanmaalla.

Seuran urheilupäällikkö Mikael Virta kiittelee Wiklöfiä siitä, että hän mahdollistaa nuorille tytöille jalkapalloilijan urasta unelmoimisen.

– Harvat ihmiset ymmärtävät, kuinka suuri työ on ja kuinka paljon vaatii tulla ammattilaiseksi näissä olosuhteissa, joissa toimimme. Anders Wiklöfin ansiosta meillä on mahdollisuus antaa nuorille tytöille unelmia jalkapalloilijaksi tulemisesta.

Lähde: Åland United