Takaisin
29.11.2021 klo 17.24

Miesten futsalmaajoukkueen pelaajat Kroatia-otteluihin nimetty

Jaa:

Miesten futsalmaajoukkue joulukuun 19. ja 20. päivä pelattaviin Kroatia-maaotteluihin on nimetty. EM-kisojen kenraaliin on kutsuttu neljästä maalivahdista ja 15 kenttäpelaajasta koostuva ryhmä.

Miesten futsalmaajoukkue pelaa joulukuussa kaksi maaottelua Kroatiaa vastaan. Sekä Suomi että Kroatia valmistautuvat otteluilla tammi-helmikuussa 2022 pelattaviin EM-kisoihin. Ottelut pelataan Espoossa ja Tampereella.

Futsalmaajoukkue kokoontuu valmistavalle leirille maanantaina 13. joulukuuta. Sunnuntaina 19. joulukuuta klo 15:00 Suomi kohtaa Kroatian Opinmäen liikuntahallissa Espoossa. Seuraavana päivänä joukkueet matkaavat Tampereelle, jossa pelataan toinen ottelu joukkueiden välillä klo 18:00 alkaen. Tampereen ottelu pelataan Kauppi Sports Centerissä. 

Tamperelaislähtöinen Kampuksen Dynamoa edustava Lassi Lintula on innoissaan, että joukkue pääsee pelaamaan EM-kisoihin valmistavat ottelut Suomessa. Loukkaantumisesta toipuva Lintula palasi pelikentille tehokkaana KaDyn kohdatessa TPK:n lauantaina 27. marraskuuta. Lintula viimeisteli ottelussa kaksi maalia, ja odottaakin nyt pääsevänsä irti myös maajoukkuepaidassa. 

- Kiva päästä pikkuhiljaa taas pelaan vähän pidemmän tauon jälkeen. Pelit Kroatiaa vastaan on viimeinen ja tärkeä tapahtuma ennen kisoja, ja on siistiä pelata maaotteluita taas Suomessa ja erityisesti Tampereella, Lintula kertoo. 

Koronatilanteesta johtuen yleisömäärä otteluissa on rajoitettu. Lisätietoa otteluiden lipunmyynnistä löydät täältä.

Joulukuun maaotteluihin nimetty joukkue:

Maalivahdit (4):

Kasper Kangas, Akaa Futsal
Antti Koivumäki, GFT
Niila-Ville Laitinen, KaDy
Juha-Matti Savolainen, KaDy

Kenttäpelaajat (15):

Henri Alamikkotervo, GFT 
Panu Autio, GFT
Miika Hosio, GFT 
Jere Intala, KaDy
Jarmo Junno, Vieska FS 
Juhana Jyrkiäinen, Akaa Futsal
Jani Korpela, Torpedo Nižni Norgorod 
Sergei Korsunov, KaDy
Jukka Kytölä, KaDy 
Mikko Kytölä, KaDy
Lassi Lintula, KaDy 
Jussi Nyström, Akaa Futsal
Tuukka Pikkarainen, FC Kemi 
Olli Pöyliö, Liikunnan Riemu
Iiro Vanha, Akaa Futsal