Takaisin
4.2.2019 klo 12.10

Miesten futsalmaajoukkueen paluu kotiin viivästyy yhä

Jaa:

Ⓒ SPL / Petteri Tyni

Miesten futsalmaajoukkueen MM-karsintamatka Moldovaan venyy edelleen. Joukkue on tällä hetkellä yhä jumissa Chisinaussa odottelemassa kotiinpääsyä.

Alkuperäinen paluulento sunnuntaina peruttiin ja samoin kävi myös maanantain ensimmäiselle yritykselle päästä lähtemään Moldovasta. Sää Chisinaussa on sunnuntain tapaan sumuinen.

- Maanantaiaamun Turkish Airlinesin lento peruttiin kuten sunnuntain päivälentokin ja ylimääräiset lennot. Nyt meille on lupailtu iltalentoa Chisinausta Istanbuliin ja sieltä sitten Helsinkiin tiistaiaamuna. Vielä ei kuitenkaan ole varmaa tietoa siitä, lähteekö lentoa illalla ja koska pääsemme takaisin kotimaahan, futsalmaajoukkueen tiedottaja Petteri Tyni kertoi maanantaina päivällä.

Lentoyhtiö järjesti joukkueelle hotelliyöpymisen, joten ihan leiriolosuhteissa lentokentällä joukkue ei ole joutunut olemaan.

- On syöty, tankattu ja nukuttu univelkoja pois. Toivotaan että tässä kuitenkin joku ratkaisu nyt saadaan, että päästään kotiin. Ei tämä nyt oikein lomastakaan käy ja koti-ikäväkin alkaa olla, Tyni valottaa tunnelmia.

Suomen joukkueen oli määrä palata kotimaahan jo sunnuntaina ja viivästyminen on aiheuttanut myös käytännön ongelmia.

- Moni pelaajista ja taustoista on joutunut tekemään erilaisia ratkaisuja työ- ja siviilielämässä. Osa on joutunut järjestelemään työvuoroja ja osalla olisi ollut myös paluu asepalvelukseen edessä sunnuntaina.