Takaisin
24.2.2021 klo 19.25

Miesten Futsal-Liigassa torstaina GFT - Ilves ja SoVo - Mad Max

Jaa:

Ⓒ Jarno Mäkinen

Miesten Futsal-Liigassa pelataan tällä viikolla yhdeksän ottelua. Torstaina pelataan Espoossa Suomi-futsalin klassikkokohtaaminen GFT:n ja Ilveksen välillä. Mad Max matkustaa Valkeakoskelta Somerolle SoVon vieraaksi.

Miesten Futsal-Liiga 2020–2021

Futsal-Liigan lähetykset SolidSportilla:
>> https://solidsport.com/futsalliiga

Futsal-Liigan maalikoosteet Futsal-Liigaseurat ry:n sivuilla:
>> https://futsalliiga.fi/videot/

Otteluohjelma ja sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:
>> Tulospalvelu
>> Tulospalveluarkisto

Kierrosennakko

to 25.2.

19.00
Opinmäki, Espoo
GFT – Ilves FS

Espoolaisen GFT:n ja Tampereen Ilves FS:n kohtaamiset ovat suomalaisen futsalin klassikoita: joukkueet ovat historian kaksi menestyneintä. 2010-luvun alkupuoliskolla Ilves keuli pitkälle espoolaisten ohi viidellä perättäisellä mestaruudellaan, mutta viime kausina GFT on pärjännyt paremmin, joskin pitkään mitaleitta. Cupin puolella GFT on ohittamaton kuudella pokaalillaan. Tällä kaudella Ilves on pelannut ailahtelevasti: parin makean päänahan lisäksi plakkariin on tullut niukkoja häviöitä ja jopa murskatappioita. Syyskierroksen kohtaamisessa GFT kävi tyrmäämässä Ilveksen Kaupissa peräti 0–9.

Viimeisestä 10 ottelustaan tupsukorvat ovat voittaneet vain yhden (Sievi vieraissa). GFT:n kausi on ollut pääosin makoisa, joukkue johti tammi-helmikuussa liigaa joitain viikkoja, kunnes viime viikonloppuna hävisi kotonaan ToPV:lle ja FC Kemille. Molemmat joukkueet ovat jonkinasteisen nuorennusleikkauksen keskellä, mitä korostavat viime aikaiset konkariosaston Panu Aution (GFT) ja Antti Teittisen (Ilves) sivuunjäännit. Toki joukkueilla on nuoremman sukupolven keskellä yhä runsaasti kokemusta esimerkiksi Ari Makowskin ja Niko Stenholmin (GFT) sekä Tomi Lahtisen ja Jaakko Ahokkaan (Ilves) hahmossa.

Kauden aiempi kohtaaminen:
13.12.2020  Ilves FS – GFT 0–9 (0–4)


GFT:n kausi on ollut duurivoittoinen lukuun ottamatta viime viikonlopun kahta tappiota.

19.45
Someron monitoimitalo
SoVo – Mad Max

Somerolle ounastellaan tasaista keskikastin vääntöä, kun sijalla 6. oleva Mad Max matkustaa Valkeakoskelta SoVon vieraaksi. Edellisessä kohtaamisessa Valkeakoskella joulun alla SoVo hurjasteli kahden maalin johtoon Arber Istrefin hattutempulla, mutta Mad Max nousi tappioasemasta 6-4-voittoon viime minuuttien maaleilla. Muutenkin kausi on ollut Mäxeille plussamerkkinen; joukkue jopa johti sarjaa jonkin aikaa, tosin pelattujen otteluiden määrän turvin. Nyt Mad Max on tukevasti kuudentena. Justus Kunnaksen lisäksi Mikko Heritty ja Mika Jussila ovat olleet suuressa roolissa.

SoVo tiedotti viime viikolla hankkineensa siirtoikkunan viime hetkillä Eldar Mehinovicin Futsal-Ykkösessä pelaavasta EBK:sta. Samassa uutisessa kerrottiin, että valmennusvastuussa Nikola Ercegin tilalla ovat loppukauden Valdrin Seferi ja Jarkko Ihalainen sekä mahdollisesti kolmas henkilö. Viime viikonlopun SoVo huilasi, mutta sitä ennen ehti kertyä neljän ottelun tappioputki. Jo varmalta näyttäneen pudotuspelipaikan eteen joudutaan Somerolla vielä pelaamaan ja keräämään pisteitä.

Kauden aiempi kohtaaminen:
20.12.2020  Mad Max – SoVo 6–4 (2–3)


Eldar Mehinovic ja Jarkko Ihalainen, Someron Voima.

pe 26.2.

19.00
Jyväskylän monitoimitalo
Riemu – FC Kemi

la 27.2.

13.00
Jyväskylän monitoimitalo
KaDy – HIFK FS

14.00
Joutsan liikuntahalli
JoSePa – ToPV

15.00
Opinmäki, Espoo
GFT – PJK

16.00
Sievin monitoimihalli
Sievi FS – Akaa Futsal

su 28.2.

16.00
Sievin monitoimihalli
Sievi FS – Mad Max

17.00
Putaan liikuntahalli
ToPV – Akaa Futsal

* * *

Miesten Futsal-Liigan uutisoinnin päätoimittaja: Samu Kytölä
Palaute: samu.kytola(ät)futsal.fi; p. 041 4378041