Miesten Futsal-Liigassa GFT voitti pääkaupunkiseudun paikallisottelun

Golden Futsal Teamin torstaivieraana ollut HIFK FS joutui palaamaan pisteittä Helsinkiin, kun hyvin tasaväkisen derbyn valtikka jäi lopulta yhä espoolaisten haltuun. Miesten Futsal-Liiga jatkuu lauantaina kolmella ottelulla.

GFT – HIFK FS 4–3 (2–1)

Ottelun alkuminuutit menivät tyystin kotijoukkueen hallussa: avausmaalin laukoi GFT:n Ari Makowski pelikellon näyttäessä 00:28. Pari minuuttia myöhemmin Eetu Kauria ujutti lähes olemattomasta kulmasta joukkueensa jo 2–0-johtoon. Karhean alun jälkeen HIFK FS pääsi kuitenkin hyvin mukaan peliin, ja Hassan Yaghoubi kavensi tilanteeksi 2–1. Enempää maaleja ei ensimmäisellä jaksolla nähty, vaikka HIFK piiritti Jori Lagerblomin vahtimaa GFT:n maalia aktiivisesti.

Tiheä tunnelma jatkui toisella jaksolla, ja ajassa 28:03 HIFK:n Jose Ikonen tasoitti pelin. Pääkaupunkiseudun derbyn valtikka jäi kuitenkin Espooseen: Timo Mikkonen ratkoi kolmannella maalilla pelin GFT:lle, ja Lasse Saari korotti lukemiksi 4–2. Ylivoimaa hyödyntänyt HIFK tuli aivan loppusekunneilla vielä maalin päähän Oskar Lindbergin osumalla, mutta tavoiteltuun tasoitukseen aika ei enää riittänyt.