Takaisin
16.4.2021 klo 11.37

Miesten futsal-liigakarsinta: PJK ja Ilves putoamisvaarassa

Jaa:

Ⓒ Leo Hynninen

Miesten futsal-liigakarsinta jatkuu lauantaina Pirkanmaan paikallisottelulla. Pirkkalan Jalkapalloklubi ja Tampereen Ilves pelasivat tällä kaudella futsal-liigassa, mutta nyt toinen putoaa ensi kaudeksi varmasti Ykköseen ja pahimmassa tapauksessa kummatkin.

Ottelu pelataan la 17.4 klo 15 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa.

Sekä Pirkkalan Jalkapalloklubi että Tampereen Ilves hävisivät avausottelunsa miesten futsal- liigakarsinnoissa, joten nyt panokset kasvavat entisestään. Voittajakaan ei vielä varmista liigapaikkaa, mutta sillä on siihen vielä mahdollisuus kolmannessa ja viimeisessä karsintaottelussa.

Jos PJK voittaa, niin samalla liigakarsintaa johtava Alastaron Urheilijat varmistaa nousun. Näin käy myös tasapelin sattuessa. Jos puolestaan Ilves voittaa, jää kaikki auki viimeiselle kierrokselle. Lauantaina 24.4. pelataan vielä ottelut Ilves FS - AU sekä PJK - TPK, samanaikaisesti.

PJK kolisutteli liigakarsintojen avausottelussaan AU:n vieraana vain tolppia, ja hävisi 0-1. Ilves puolestaan ei omassa karsinta-avauksessaan onnistunut prässipelissään eikä erikoistilanteissa TPK:n vieraana ja hävisi lopulta 2-6 kahden viimeisen osuman mennessä tyhjiin. Ilveksen molemmista maaleista vastasi Vili-Atte Mäkinen.

Futsal-liigan runkosarjassa PJK voitti Ilveksen molemmissa otteluissa selvästi. Leevi Päivinen teki noissa kohtaamisissa kolme maalia ja Ville Halme kaksi. Ilves sai yhteensä vain yhden maalin aikaiseksi.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
6.1.2021 Ilves-PJK 0-5
27.9.2020 PJK-Ilves 4-1