Miesten futsal-liigakarsinta: Ilves romahti TPK:n vieraana

Tampereen Ilves oli yllättäen aseeton Turussa Turun Pallokerhon vieraana, kun miesten futsal-liigakarsinnat jatkuivat. TPK otti 6-2 -voiton, ja säilytti edelleen nousumahdollisuutensa.

Tampereen Ilves pysyi karsintojen avausottelussaan pelissä mukana reilut puoli tuntia, mutta romahti sen jälkeen. Vili-Atte Mäkinen toi Ilveksen tasoihin ensimmäisellä jaksolla, ja kavensi vielä tilanteeksi 3-2 toisen jakson puolivälissä, mutta kotijoukkue Turun Pallokerho karkasi lopullisesti viimeisen viiden ja puolen minuutin aikana. Tosin osa maaleista syntyi tyhjiin, Ilveksen hakiessa tasoitusta lentävällä maalivahdilla.

TPK tarvitsi ottelusta käytännössä voiton, jotta se säilyttäisi nousumahdollisuutensa. Kovalla asenteella ja korkealla prässillä pelannut TPK ei ollut ottelussa kertaakaan tappiolla. Tappio karsintojen avausottelussa kotikentällä Alastaron Urheilijoille yhdellä maalilla oli ollut erittäin kirvelevä. Nyt tahti oli kuitenkin toinen. TPK:n materiaalin leveydestä kertoo se, että kaikki maalit merkattiin eri pelaajalle.

Joukkueen parhaat pistemiehet olivat Teemu Arponen (1+2), Iiro Fager (1+1) ja Tuomas Hakala (1+1).

TPK kohtaa karsintojen viimeisessä ottelussaan vieraissa Pirkkalan Jalkapalloklubin 24. päivä huhtikuuta. Ilves puolestaan kohtaa PJK:n jo ensi lauantaina.