Takaisin
11.4.2021 klo 20.57

Miesten futsal-liigakarsinta: Alastaron Urheilijat lähellä liiganousua

Jaa:

Ⓒ Leo Hynninen

Miesten Ykkösessä tällä kaudella toiseksi sijoittunut Alastaron Urheilijat on lähellä liiganousua. Se kaatoi sunnuntaina kotonaan Pirkkalan Jalkapalloklubin 1-0, ja johtaa nyt miesten futsal-liigakarsintaa kuudella pisteellä.

Alastaron Urheilijat on rakentelemassa ihmettä, ja nousemassa futsal-liigaan. Sunnuntaina se kaatoi liigakarsintojen toisessa ottelussaan Pirkkalan Jalkapalloklubin.

Ottelun ainoa osuma syntyi ajassa 36.28 vastahyökkäyksestä. AU:n Mikke Louhela katkaisi PJK:n hyökkäyksen, käytti Tuomas Happosella, sai takaisin ja laukoi maalin, joka riitti voittoon ja saattaa riittää samalla liiganousuun.

Muuten ottelu oli äärimmäisen tasainen ja tarkkaileva, jossa tolpat kolisivat ja maalivahdit loistivat. Lopulta tulokseksi jäi futsalottelulle epätyypillinen 1-0. AU:n yksi sankareista oli maalivahti Henri Saarinen.

Ensimmäisessä ottelussaan AU oli voittanut vieraissa Turun Pallokerhon 6-5. Jos AU ottaa viimeisessä ottelussaan Tampereella Ilvekseltä pisteenkin, se nousee liigaan. Mutta AU:n nousu voi varmistua jo ensi viikonloppuna, jos PJK voittaa Ilveksen.