Takaisin
16.7.2021 klo 21.48

Miesten Futsal-Liiga: Tero Intala ja Lassi Lintula jatkavat KaDyssa

Jaa:

Kampuksen Dynamo on julkistanut maajoukkuepelaajien Tero Intalan ja Lassi Lintulan jatkavan seurassa tulevalla Futsal-Liigan kaudella. Intala oli viime kaudella KaDyn tehokkain maalitykki, Lintula eniten tehopisteitä kerännyt pelaaja.
 

Tero Intala ja Lassi Lintula jatkavat Kampuksen Dynamossa

Kampuksen Dynamo on julkistanut maajoukkuepelaajien Tero Intalan ja Lassi Lintulan jatkavan seurassa tulevalla Futsal-Liigan kaudella. Intala oli viime kaudella KaDyn tehokkain maalitykki ja Lintula taas eniten tehopisteitä kerännyt pelaaja.

KaDyn uutiset:

>> Tero Intala

>> Lassi Lintula

Maajoukkueeseen viime vuosina paikkansa vahvistanut Tero Intala oli mestaruuskaudella KaDyn paras maalintekijä (28 ottelua ja tehot 34 + 17 = 51). Kolme Suomen mestaruutta Kampuksen Dynamossa voittaneen Intalan jatko pelaajana tuntuu olevan menestyksen tae jo neljä perättäistä vuotta, sillä kun toinen huippuseura Akaa Futsal nappasi miehen välillä kaudeksi 2019–20 – yltäen silloin runkosarjan ykköseksi.  Tero on PP-70:n kasvatti ja pelasi seurassa liigaa vuodet 2014-17.


Maalitykiltä taittuu myös puolustuspeli. (Kuva: Tuukka Nyström)

Tero Intalan pelit päättyivät loukkaantumisen vuoksi Kemissä pelattuun ensimmäiseen finaaliin.

“Hieman kahtiajakoiset fiilikset jäi kaudesta, toisaalta paras kausi minkä on pelannut, mutta loukkaantuminen ihan viimeisissä peleissä jäi harmittamaan. Fiilis tulevasta kaudesta on tosi luottavainen”, kommentoi Tero tilannetta.

Viime kaudelta kirjattiin Terolle myös ensimmäinen maajoukkuemaali, kun Tero maalasi Belgia-pelissä Suomen ensimmäisen maalin ajassa 21:46 ja takaa-ajo kohti tasapeliä alkoi. Maajoukkueen seuraava tavoite on EM-kisoissa, ja valmistautuminen on jo alkanut vahvasti.

Tulevan kauden tavoitteet on korkealla:

“Eipä tällä joukkueella lähdetä hakemaan futsalliigasta kuin mestaruutta. Eurokentille pääsyä odotellaan taas kovasti, ja ensimmäinen tavoite on viedä joukkue UFCL - main roundille. Joukkue treenaa jo valmistautuakseen 20.-25.8. Riikassa pelattavaan ensimmäiseen turnaukseen, mestarien liigan preliminary roundille."

Lassi Lintula (s. 1997) jatkaa Dynamossa kaudella 2021-2022 kaksivuotisen sopimuksen toista vuotta ja kausi on kolmas KaDyssa. Lassi oli kaudella 2020-2021 KaDyn paras pistenikkari 32 ottelussaan tehopistein 52 (28 + 24).


Lassi Lintula vääntää Italiaa vastaan. (Kuva: Palloliiton arkisto)

Lassi on myös kotoisin Tampereelta. Hän nousi Jani Korpelan lailla jo 17-vuotiaana (2014) Ilveksen edustusjoukkueeseen. Ilveksessä Lassi pelasi viisi kautta, joista tuloksena oli pari pronssia ja kaudella 2015-16 hopea. Lassi Lintula kuuluu myös maajoukkueeseen ja oli mukana pelaamassa Suomelle EM -turnauspaikkaa. Ensimmäiset maajoukkuekutsut, -tapahtumat ja -ottelut olivat 2016 alkuvuodesta ja vakituisempi pesti alkoi 2017-2018 kauden aikana.

Lassi valittiin EM-karsintojen Suomi-Italia-pelin parhaaksi pelaajaksi. Maajoukkuetilastomerkintä tuli ajassa 38:38 kun Lassi pääsi maalintekoon.

Lassi Lintula kommentoi tulevaa kautta:

"Pallotreenit joukkueen kanssa alkoivat ja oli heti hyvää pöhinää! Kivaa oli nähdä Monnarin parketilla myös muutamia uusia kasvoja. Mestarien liigan arvonnasta tuli ainakin etukäteen haastetta Azerbaidzanin mestarin myötä, mutta tähänkin vastustajaan perehdytään varmasti tarkemmin vielä myöhemmin ja tavotteena on ehdottomasti edetä Main Roundille.Liigapelien osalta isoin tavoite on tietenkin mestaruus."