Miesten Futsal-Liiga: SoVolle selkeä voitto Sievistä, JoSePa pilkuilla Pirkkalaa vahvempi

Lauantaina pelattiin kaksi Miesten Futsal-Liigan ottelua. Someron Voima otti selkeän voiton Sievistä, mutta Pirkkalan jännärissä ratkaisua haettiin ensin jatko-ottelusta ja sitten voittomaalikilpailusta saakka. Voittopiste lähti lopulta vieraiden matkaan Joutsaan.

Otteluohjelma ja sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

la 14.11.

Sievi, Monitoimihalli
Sievi FS – SoVo 4–7 (1–4)

Suomeen ja Sieviin saapunut päävalmentaja Igor Botshkov otti lokakuun lopussa Sievi FS:n toden teolla ohjaukseensa, mutta ensimmäisestä ottelusta ei pisteitä irronnut. Sievin maajoukkuemies Jarmo Junno oli SoVo-kohtaamisesta ulkona maajoukkueen korona-altistumisen vuoksi; sen sijaan vieraiden paidassa pelaava Sievi-legenda Nikola Erceg oli täydessä vauhdissa. Somerolaiset menivät ennen taukoa 1–4-johtoon ja kasvattivat sitä toisen jakson alussa vielä yhdellä osumalla. Tehot 1+2 iskenyt SoVon Antti Korhonen ajettiin toisen varoituksen myötä ulos, mutta Sievi ei onnistunut hyödyntämään ylivoimaansa. SoVo meni menojaan ja osui vielä pari kertaa, eivätkä Alasuutarin veljesten kavennus kulman jälkitilanteessa ja kaksi viimeisen minuutin 5 vs 4 -pelillä haettua maalia riittäneet. SoVon tehoista vastasivat tutusti Arber Istrefi ja Mergim Bushi sekä Valdrin Seferi ja parketeille palannut Gezim Voca.

Pirkkalan vapaa-aikakeskus
PJK – JoSePa 4–5 (vm. 1–2) ja. 4–4, 4–4 (2–3)

Pirkkalassa nähtiin jännitysnäytelmä, jossa Joutsan Seudun Pallo oli niskan päällä, mutta isäntäjoukkue PJK kavensi ja lopulta tasoitti ottelun. Ensimmäisen vartin jälkeen ottelu oli 1–3 PJK:n Miikka Mörön (kuvassa) ja JoSePan Joonas Manzon kahdella ja Janne Kosusen yhdellä maalilla. Minuutti ennen taukoa Pirkkalan Antti Ala-Myllymäki antoi nappisyötön Mörölle, joka teki tärkeän pukukoppimaalin. Tauon jälkeen Joutsan Oskari Luoma kasvatti johtoa, mutta Ala-Myllymäen–Mörön akseli toimi vielä kahdesti, joten ottelu vietiin jatkoajalle. Maalittoman jatko-ottelun jälkeen kolmas sarjapiste jaettiin pilkkukisalla, jossa joutsalaiset olivat parempia.