Miesten Futsal-Liiga: SoVo vahva kotona ja TPK vierasvoittoon Jyväskylässä

Miesten Futsal-Liigassa pelattiin kaksi ottelua sunnuntaina. SoVo voitti Tornion Palloveikot kotonaan selkeästi. Turun Pallokerho nappasi kauden toisen voittonsa Jyväskylässä Riemun vieraana. TPK:n avainpelaajana oli Teemu Arponen kahdella maalillaan.

Kaikki miesten ja naisten Futsal-Liigojen ottelut näkyvät Ruutu+-palvelussa.

Miesten Futsal-Liigassa pelattiin kaksi ottelua. SoVo voitti Somerolla ja TPK ryösti tasaisessa väännössä pisteet Riemulta Jyväskylän Monitoimitalolla.

su 26.9.2021

Monitoimitalo, Somero
SoVo – ToPV 6–1 (3–1)

ToPV:n Ville Niskala avasi torniolaisten futsalkauden maalinteon 2.23 pelattuna. Tämä ei kuitenkaan auttanut vieraita pitkälle, vaan SoVo sai maaliruiskunsa käyntiin ja marssi 6-1-voittoon. Ilman pelaaja-valmentajaansa Newton Junioria kiertueella ollut ToPV yritti kaunistella reikäpaitapelillä tuloksia ja pääsi laukomaan, mutta onnistui vain kahden tolppaosuman verran. Isäntien Arber Istrefille merkattiin kaksi maalia, muita onnistuneita olivat Gesim Voca, Rinor Karaqa, Vilho Ståhlström ja Mergim Bushi.

SoVon ja ToPV:n vääntöä. (Kuva: ToPV:in nettitoimitus)

Ottelun parhaat
ToPV Ville Niskala
SoVo Arber Istrefi

su 26.9.
Monitoimitalo, Jyväskylä
Liikunnan Riemu – TPK 2–3 (1–0)

Jyväskylässä veljesten Jonne Forsströmin (Riemu) ja Joona Forsströmin (TPK) kohtaamisella hehkutettu ottelu päättyi yhden maalin erolla TPK:n voittoon. Riemu meni ottelussa johtoon Joonas Madetojan maalilla, johon syötön tarjoili Jonne Forsström. Tämä jäi ensimmäisen puoliajan ainoaksi osumaksi. Toisella puoliajalla TPK sai hyvän momentumin päälle. Teemu Arponen aloitti maalinteon tuomalla turkulaiset tasoihin ajassa 25:41 ja kun syöttäjäksi upean taaksepäin suuntautuneen jalkapohjarullauksen myötä kirjattiin Joona Forsström olivat myös veljesten tehot tasoissa.

Pari minuuttia myöhemmin Kari-Pekka Koivunen vei vieraat 1-2 johtoon. Syötön maaliin tarjoili Mikael Sibakov nopeasti annetun sisäänpotkun jälkeen. 8 minuuttia jäljellä Teemu Arponen kasvatti TPK:n johtoa. Jose Ikosen (ex-KaDy, ex-HIFK) kulmapotkuna antamasta luupista Arponen tykitti pallon suoraan volleynä verkon perukoille. Riemu lähti reikäpaitakiriin viitisen minuuttia ennen loppua ja saikin painetta luotua turkulaisten maalille. Jonne Forsström onnistui tuomaan Riemun maalin päähän minuutti jäljellä. Hans Mäenalanen merkattiin syöttäjäksi. Viime sekunneillakin saatiin pallo TPK:n maalille, mutta lopulta kello vapautti turkulaiset juhlimaan voittoa.