Takaisin
6.12.2021 klo 18.49

Miesten Futsal-liiga: SoVo löylytti Riemua, tiistaina KaDy – JoSePa

Jaa:

Ⓒ Someron Voima

Miesten Futsal-Liigassa pelattiin itsenäisyyspäivänä yksi ottelu. Keskikastissa hyviä otteita viime aikoina esittäneiden SoVon ja Riemun kamppailu eteni pitkään tasaisena, mutta lopussa SoVo nakutteli voittoon riittävät maalit ja kaunisteli lopulta voittolukemikseen 9–2 (3–1). Liiga jatkuu tiistai-iltana Jyväskylässä KaDyn ja JoSePan välisellä paikallisottelulla.

 

Kaikki miesten ja naisten Futsal-Liigojen ottelut näkyvät Ruutu+-palvelussa.

>> uutinen ja tiedote

>> Miesten Futsal-liigan otteluohjelma

Maalikoosteet: https://futsalliiga.fi/videot/

Riemu-KaDy 3.11.2021 Jarkko Niskajärvi - Kuva Kirsi Nummela
Riemun Jarkko Niskajärvi marraskuun Jyväskylän derbyssä. (arkistokuva: Kirsi Nummela)

ma 6.12.2021
Someron monitoimitalo
SoVo – Riemu  9–2 (3–1)

Itsenäisyyspäivänä pelattiin yksi ottelu miesten Futsal-Liigaa. Sekä SoVo että Riemu lähtivät otteluun voittoputkessa, joka oli nostanut joukkueen tukevasti ylempään keskikastiin. Riemu oli huilannut viikonloppuna, SoVo oli kukistanut sunnuntaina Vieska Futsalin kotonaan 3–2.

Tämäkin ottelu eteni pitkään tasaisena, mutta SoVo oli avauspuoliajalla piirun verran tarkempi viimeistelyssä ja pääsi pukusuojaan 3–1-johdossa Valdrin Rashican osuttua kahdesti. Riemu haki aktiivisesti kavennusta, mutta torjuntavuorossa SoVon maalilla ollut Niko Rikkilä torjui kaikki maalia kohti päässeet laukaukset.

Minuutit 30–32 osoittautuivat vieraiden kohtaloksi, kun Gezim Voca viimein löysi hieman kadoksissa olleen maalijyvänsä. Voca laukoi reilun minuutin sisällä kaksi komeaa maalia, mistä Riemu ei enää toipunut. Riemun hakiessa riskillä maaleja namutteli SoVo vielä neljä rentoa osumaa Vocan, Valmir Seferin ja pelikiellosta hyvällä huumorilla palanneen Arber Istrefin johdolla. SoVon voittonumerot kirjattiin lopulta peräti 9–2. Tässä ottelussa korttitilin täyttymisen johdosta huilasi vuorostaan SoVolta Antti Korhonen.

SoVo nousi voitollaan jo jaetulle kolmossijalle aivan FC Kemin ja Akaa Futsalin tuntumaan; Riemu jatkaa tukevasti seitsemäntenä. Pistepörssin puolella SoVon Istrefi, Bushi ja Voca parantelivat asemiaan kärkikymmenikössä.


SoVolla on kulkenut mukavasti viime aikoina. (Arkistokuva: SoVo Futsal)

Viikonvaihteen yli ainoana liigajoukkueena huilannut KaDy isännöi tiistaina Keski-Suomen paikallisottelussa JoSePaa. Hallitseva mestari KaDy lähtee uuteen viikkoon kuutossijalta, mutta jyväskyläläisillä on vielä mahdollisuus nousta rästiotteluita voittamalla aivan terävimpään kärkeen.

KaDyn kapteeni Mikko Kytölä palaa pelikiellosta. JoSePassa pelaa tuttuun tapaan useita ex-dynamolaisia, muiden muassa Tarkko Savela, Aki Miettinen ja mahdollisesti lainasopimuksen jatkuessa pelikiellosta palaava Ossi Kivipuro. Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva JoSePa ei ole onnistunut koskaan voittamaan KaDya; etenkin Jyväskylän Monnarilla aiempien otteluiden lukemat ovat olleet reippaasti Dynamon eduksi.

Pitkän futsalputken päättää keskiviikkoillan ottelu Loimaalla AU:n ja GFT:n välillä. Lauantaina 11.12. on ohjelmassa vielä kaksi ottelua ennen maajoukkue- ja joulutaukoja.

ti 7.12.2021
19.00 Jyväskylän monitoimitalo:
KaDy – JoSePa

ke 8.12.2021
19.30 Puistokadun liikuntahalli, Loimaa
AU – GFT

la 11.12.2021
15.00 Opinmäki, Espoo
GFT – KaDy

la 11.12.2021
15.00 Valkeakosken liikuntahalli
Mad Max – TPK

Miesten Futsal-liiga on maaottelu- ja joulutauolla 12.12.2021 – 5.1.2022.


KaDy pelaa tiistaina kotonaan paikallismatsin JoSePaa vastaan. (Kuva: Iiro Väänänen)