Miesten Futsal-Liiga: Mad Max ryöpytti PP-70:ä, Kunnakselle seitsemän maalia

Miesten Futsal-Liiga jatkuu maajoukkuetauon neljän ottelun viikonlopulla. Torstaina Mad Max oli tyly isäntä Pirkanmaan paikallisottelussa ryöpyttäen Tampereen Peli-Poikia peräti 14–4. Justus Kunnas laukoi seitsemän maalia, joista kuusi peräkkäin ensimmäisellä puoliajalla. Lauantaina SoVo matkustaa Sievin vieraaksi, JoSePa Pirkkalaan.

Miesten Futsal-Liiga 2020–2021

Otteluohjelma ja sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

to 12.11.
Valkeakosken liikuntahalli
Mad Max – PP-70 14–4 (8–1)

Futsal-Liiga palasi pitkältä maaottelutauolta torstaina Pirkanmaan paikallisottelulla Valkeakoskella. Vierasjoukkue PP-70:n synkkä alkusyksy sai jatkoa murskatappion muodossa kotijoukkue Mad Maxin ollessa parempi maalein 14–4. Ottelu sai väkevän ratkaisun maun jo 2. peliminuutilla Mikko Herityn ja Justus Kunnaksen lyötyä alkutahdit maalimässäjäisille. Seuraavan kuuden minuutin aikana täysin pitelemätön Kunnas nakutti vielä viisi maalia saaden täyteen harvinaisen kaksinkertaisen puhtaan hattutempun. Omar Solin 8–0-maalin jälkeen peli tasoittui hieman ja PP-70:n Eetu Räisänen kaunisteli taukolukemiksi 8–1.

Toisella puoliajalla sama tahti jatkui. Mad Maxin maalit jakautuivat tasaisemmin kuudelle eri pelaajalle; PP-70 kolminkertaisti ottelussa koko kauden maalisaldonsa tekemällä neljä osumaa. Joonas Rantala ja Joonas Thomas kirjauttivat Räisäsen tavoin ensimmäisen liigamaalinsa. PP-70:n asema liigan hännillä jatkuu tukalana; Mad Max nousi tukevammin keskikastiin ja Justus Kunnas pistepörssin kakkoseksi.

- Pelasimme pitkästä aikaa kotikentällä, joten kaikilla oli varmasti kova halu näyttää parasta osaamistaan. Avauskymppi oli mainio. Ennakkosuosikin rooli ei ole yleensä meille sopinut, mutta tänään kyllä onnistuimme odotettua paremmin hyödyntämään edun pelaajamateriaalissa, kertoo Mad Maxin Mika Jussila seuran kotisivuilla.

PP-70:n alkukausi on ollut puolustustaistelua. (Kuva: Esa Norvia)

Mad Max jatkaa Pirkanmaan paikalliskohtaamisia jo sunnuntaina Tampereella Ilveksen vieraana. Lauantaina SoVo matkustaa Sieviin JoSePan reissatessa Pirkkalaan.