Miesten Futsal-Liiga: Mad Max kaatoi Ilveksen sunnuntain ainoassa ottelussa

Mad Max voitti Ilveksen selvin lukemin. Justus Kunnas oli jälleen tehokas (2+1).

Otteluohjelma ja sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:

su 15.11.
Kauppi Sports Center, Tampere
Ilves FS – Mad Max    1–5 (0–2)

Ilves FS:n ja Mad Maxin kohtaaminen oli alkuminuuteillaan odotetun tasaista vääntöä. Sivurajasta hyvin maalille pelattu diagonaali ja hyökkääjien juoksut maalin edessä avasivat maalipaikan Mad Maxin Riku Raikolle, joka ei erehtynyt ajassa 10:52. Viimeisellä minuutilla ennen puoliaikaa Justus Kunnas taisteli itselleen vetopaikan ja kova kuti upposi Ilves-veskari Roope Hakulisen taakse.

Ilveksen Pauli Pylvänäinen toi isännät yhden maalin päähän 25:28 pelattuna. Ilves lähti hyvissä ajoin hakemaan tasoitusta lentävällä maalivahdilla, mutta Mad Mad pääsi katkomaan syöttöjä ja teki Omar Solin ja Justus Kunnaksen toimesta minuutin sisällä kaksi maalia tyhjiin. Mikko Heritty pääsi vielä kovalla kaukokudilla yllättämään maalilta nousussa olleen Tomi Lahtisen ja näin loppulukemiksi tulivat 1–5. Hyvävireinen Justus Kunnas jatkoi kovaa pistejahtia tehoilla 2+1. Mad Max on poikkeuksellisesti jo kahdeksan ottelua pelanneena sarjataulukossa neljäntenä.