Miesten Futsal-Liiga: Ilves FS voitti paikallisottelun

Miesten Futsal-Liigassa pelattiin maajoukkuetauolla yksi ottelu. Lauantai-iltana Tampereen Tesomalla Ilves FS kukisti paikalliskamppailussa PP-70:n ja jatkaa säilymistaistoaan.

PP-70 – Ilves FS  2–6 (1–1)

Miesten futsalissa viikonlopun päähuomio kohdistuu Suomen EM-karsintaan kotikentällä Vantaalla Italiaa (pe 5.3.) ja Montenegroa (ma 8.3.) vastaan, mutta myös liigan puolella pelattiin tauolla yksi ottelu, Tampereen derby. Kotijoukkue PP-70 pelasi Tesomalla enää kunniastaan, mutta Ilves FS taistelee liigapaikkansa puolesta. PP-70 lähti otteluun hieman varamiehisenä, mutta taisteli jälleen kerran urheasti luovuttamatta. Hugo Pulkkinen avasi kotijoukkueen maalihanat jo ensimmäisellä minuutilla; Ilves FS tasoitti vasta sekunteja ennen taukoa, maalintekijänä Jaakko Ahokas.

Toisella puoliajalla Ilves sai maalihanansa auki ja namutteli neljä lisäosumaa. Pulkkinen kavensi 32. minuutilla, mutta Ilves kirjasi vierasvoiton kotikaupungissaan lopulta maalein 2–6. Voitolla Ilves repäisi seitsemän pisteen kaulan pahimpaan uhkaajaansa, suoran putoajan paikalla olevaan HIFK:hon. Ilves pelaa ensi lauantaina tärkeän kotiottelun Someron Voimaa vastaan.

Futsal-Liiga jatkuu keskiviikkona 10.3. HIFK FS:n ja FC Kemin välisellä ottelulla Helsingissä.

PP-70:n Hugo Pulkkinen iski kaksi maalia Ilveksen verkkoon.