Takaisin
6.3.2021 klo 15.00

Miesten Futsal-Liiga: Ilves FS veitsi kurkulla Tesomalle

Jaa:

Ⓒ Leo Hynninen

Miesten Futsal-Liigassa pelataan lauantai-iltana Tesomalla Tampereen derby PP-70:n ja Ilveksen välillä. PP-70:n putoaminen Ykköseen on jo varmistunut; Ilves FS pelaa yhä säilymisestään.

Miesten Futsal-Liiga 2020–2021

Futsal-Liigan lähetykset SolidSportilla:
>> https://solidsport.com/futsalliiga

Futsal-Liigan maalikoosteet Futsal-Liigaseurat ry:n sivuilla:
>> https://futsalliiga.fi/videot/

Otteluohjelma ja sarjataulukko kahdessa eri formaatissa:
>> Tulospalvelu
>> Tulospalveluarkisto

la 6.3.2021

16.00 Tesoman palloiluhalli
PP-70 – Ilves FS

Futsalkansan suurin huomio kohdistuu tänä viikonloppuna Vantaalle ja miesten maajoukkueen EM-karsintaotteluihin Italiaa (pe 5.3.) ja Montenegroa (ma 8.3.) vastaan. Futsalinnälkäisille tarjolla on myös täysi kattaus naisten Futsal-liigaa sekä yksi miesten Futsal-Liigan rästiottelu.

Lauantaina Tesomalla kohtaavat liigan tamperelaisjoukkueet Peli-Pojat-70 ja Ilves FS. PP-70:n putoaminen Ykköseen varmistui kaksi viikkoa sitten heidän hävitessään kotiottelunsa KaDylle 2–7 (2–2). Perinteikäs futsalseura, kahdeksan Suomen mestaruutta voittanut Ilves FS pelaa vielä veitsi kurkulla sarjapaikastaan. Suora säilyminen on tupsukorville mahdollista enää teoreettisesti; käytännössä Ilves tavoittelee liigakarsintapaikkaa. Perässä suoran putoajan paikalla hengittävä HIFK FS on Ilvestä neljä pistettä jäljessä; HIFK:lla otteluita on jäljellä neljä, Ilveksellä kolme. Liigakarsinnassa vastaan tulee Futsal-Ykkösen puolelta Turun Pallokerho tai Alastaron Urheilijat.

Kyseessä on siis toistaiseksi viimeinen liigan “Tampereen derby”. Lisäjännitettä ottelupariin tuo se, että Ilvekseen on siirtynyt täksi kaudeksi tukku PP-70:n avainpelaajia. Ennen kauden alkua Vili-Atte Mäkinen, Pyry Haanpää, Roope Hakulinen ja Pauli Pylvänäinen vaihtoivat leiriä Tesomalta Kauppiin; siirtoikkunan sulkeutuessa myös PP-70:n kapteeni Markus Säde lähti hakemaan loppukaudeksi haastetta Ilveksen säilymiskamppailusta. Toiseen suuntaan siirtyi marraskuussa Riku Partala.

Kummastakaan joukkueesta ei ole yhtään pelaajaa Vantaalla pelaavassa maajoukkueringissä, joten pelaaminen maajoukkuetauolla ei kanna veroaan siltä osin.

Tämän kauden aiempi kohtaaminen:
17.10.2020 Kauppi Sports Center    
Ilves FS – PP-70  7–0 (3–0)
(Vili-Atte Mäkinen 3 maalia)


PP-70 putoaa vaikean kauden päätteeksi Ykköseen. (Kuva Esa Norvia)

* * *

Miesten Futsal-Liigan uutisoinnin päätoimittaja: Samu Kytölä
Palaute: samu.kytola(ät)futsal.fi; p. 041 4378041