Takaisin
4.12.2021 klo 14.09

Miesten Futsal-Liiga: Igor Botškov ja Vieska Futsal jatkosopimukseen

Jaa:

Ⓒ Vieska Futsal

Vieska Futsal on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Igor Botškovin kanssa.

Miesten Futsal-Liigassa pelaava Vieska Futsal on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentajansa Igor Botškovin kanssa. Seura tiedotti jatkosopimuksesta aiemmin tällä viikolla.

>> Vieska Futsalin tiedote Igor Botškovin jatkosopimuksesta

Botškov aloitti Sievi FS:n peräsimessä vuonna 2020. Aiemmin hän on valmentanut Venäjällä muun muassa Sdjusshor Neftjanikia. Viime kaudella Sievi FS jäi yhdeksänneksi ja playoffien ulkopuolelle nousujohteisen kauden päätteeksi.

Täksi kaudeksi edustusjoukkueen nimen vaihtanut ja uuteen kotihalliin Ylivieskaan muuttanut Vieska Futsal on syksyllä petrannut huomattavasti kahdesta edelliskaudesta. Joukkue on yhdeksän ottelun jälkeen jaetulla kolmossijalla vain pari pistettä kärjestä jääneenä.

– Seura saa hyvän jatkumon laadukkaaseen valmennustyöhön. Igorin ratkaisuun vaikutti myös seuran toiminnan kehittyminen Ylivieskaan muuton myötä sekä korkeat tulevaisuuden tavoitteet, sanoo seuran puheenjohtaja Kai Perttu seuran uutisessa.

– Minulle tämä on mahdollisuus rakentaa pitkän tähtäimen suunnitelma joukkueen kehittämiselle mm. harjoittelun kautta. Ideoiden toteuttamiseen tarvitaan aikaa ja nyt minulla tulee olemaan sitä kahden kauden ajan, Botškov kertoo Vieska Futsalin kotisivuilla.

– Minulle Suomi ja Ylivieska ovat uusi haaste valmentajaurallani ja haluan saavuttaa maksimaalisia tuloksia. Viime kauteen verrattuna harjoittelemme ja pelaamme nyt modernissa hallissa, tämä on valtava askel eteenpäin, sanoo Igor Botškov.

Aiemmin nimillä Sievi FS, Sievi Futsal ja FC YPA/Sievi operoinut joukkue on saavuttanut kolme Suomen mestaruutta (2015, 2016, 2017) ja yhden SM-pronssin (2014). Edustusjoukkueen toiminta siirtyi vuonna 2016 emoseura FC YPA:lta uudelle Jokilaaksojen futsalin tuki ry:lle; uuden seuran alaisena meneillään oleva liigakausi on siis kuudes.