Miesten Futsal-Liiga: FC Kemi ja Mad Max voitokkaita vieraissa

FC Kemi vahvempi Espoossa ja Mad Max voittomaalikisan kautta kahteen pisteeseen.

FC Kemi nappasi taulukon kärkisijan voittamalla kärkikolmikkolaisten kohtaamisessa GFT:n. KaDy on yhden pisteen päässä kakkosena yksi ottelu vähemmän pelattuna ja samoissa pisteissä ovat myös GFT ja Vieska. Mad Max paranteli pistepottiaan kahdella viemällä Vieskan voittomaalikisaan asti ja voittaen sen.

Kaikki miesten ja naisten Futsal-Liigojen ottelut näkyvät Ruutu+-palvelussa.

su 31.10.

Opinmäki, Espoo
GFT - FC Kemi 1-3 (1-1)
Maalit: Henri Alamikkotervo, Soufiane Borite, Vesa Lilja, Enderson Suárez

Tiheää otteluputkea pelannut FC Kemi kiilasi itsensä sarjakärkeen voittamalla vierasottelunsa GFT:a vastaan. Espoolaiset saivat otteluun hyvän alun, kun Henri Alamikkotervo iski maalin kapteeni Panu Aution sivurajapotkusta kolme minuuttia pelattuna. Kemi tasoitti ottelun uuden ulkomaalaispelaajan Soufiane Boriten ensimmäisellä liigamaalilla, johon tarjoilun toimitti Enderson Suarez. Toisella puoliajan alkuminuuteilla Vesa Lilja vei vieraat 1-2 johtoon kemiläisveskari Tornike Bukian syötöstä. GFT:n yrittäessä kiriä reikäpaitapelillä pääsi Suarez varmistamaan numeroiksi 1-3.

FC Kemin Enderson Suarez huhki Espoossa tehot 1+1.

Taanila, Ylivieska
Vieska Futsal - Mad Max 1-2 vm., 1-1 ja., 1-1 (0-0)
Maalit: Aleksi Kylmälä, Matti Jussila

Vieska ja Mad Max väänsivät tasaisesti pistejakoon tavallisella peliajalla ja toisen pisteen nappasi Mad Max voittomaalikilpailun kautta. Ensimmäinen jakso nähtiin maalittomana, kun molemmat joukkueet puolustivat tarkasti ja vaarallisia paikkoja ei juuri nähty. Vieska aloitti toisella jaksolla kovan painostuksen. Paine tuotti tulosta, kun Aleksi Kylmälä pääsi ohjaamaan Juho Väinälän syötön sisään.

Tasoitusta saatiin odottaa aivan varsinaisen peliajan loppuun. Valkeakoskelaisten ylivoimakuvio tuotti tulosta, kun Matti Jussila maalasi Mikko Herityn syötöstä. Jatko-aika ei tuottanut maaleja, joten ratkaisu haettiin laukauksilla 10 metrin vapaapotkuilla. Vieraiden Mikko Matinaro oli lopulta ainoa onnistuja.

Sarjataulukossa FC Kemi pompsahti kärkeen ohi ottelun vähemmän pelanneen KaDyn. GFT on sarjakolmosena. Seuraavaksi ennen viikonlopun kierrosta pelataan perinteikäs Jyväskylän derby keskiviikkona 3.11. Tällä kertaa Riemu isännöi Kampuksen Dynamoa.