Takaisin
13.10.2021 klo 18.36

Miesten Futsal-Liiga: Antti Teittinen Ilveksestä Mad Maxiin

Jaa:

Ⓒ Suomen Palloliitto

Viiden futsalin Suomen mestaruuden, 13 futsal-liigakauden ja 118 maaottelun Antti Teittinen siirtyy Ilves FS:stä Mad Maxiin.

Miesten Futsal-Liigassa pelaava Mad Max Valkeakoskelta saa riveihinsä todellisen huipputekijän, kun yksi Suomen suurimmista futsalikoneista, Antti Teittinen, vaihtaa Ilveksen keltavihreät värit “Mäxien” mustiin.

Hiljattain 40 vuotta täyttänyt Teittinen on yksi suomalaisen futsalin meritoituneimmista pelaajista. Teittisellä on palkintokaapissaan viisi perättäistä (200914) Suomen mestaruutta Ilveksen paidassa, joista osa pelaaja-valmentajana.


Antti Teittinen edusti Ilvestä 13 liigakauden ajan.

Teittinen on pelannut 118 maaottelua, mikä on kautta aikojen toiseksi suurin lukema Panu Aution 143 maaottelun jälkeen. Maaottelumaaleja Teittisellä on 16, mikä on 9. eniten kaikista pelaajista ja komea lukema puolustusroolin pelaajalle. Teittinen tunnetaankin erityisesti pohjapelaajana, taktisena osaajana ja erikoistilanteiden orkestroijana. Hän teki maajoukkuedebyyttinsä vuonna 2008 Andorraa vastaan ja oli mukana maajoukkueessa vielä helmikuun 2020 MM-karsintaotteluissa Portugalissa.


Teittinen sai 100 maaottelua täynnä vuonna 2018 Jyväskylässä.

 “Puolitoista vuotta vierähti taukoa pelaamisesta. Varmaan jokainen Espanjan liigan peli on tullut telkusta katsottua, mutta silti tuli kova ikävä pyöreää ystävääni. On ollut älyttömän kiva päästä itsekin jälleen treenaamaan”, kertoo Teittinen Mad Maxin kotisivuilla.

“Mad Max on laadukas ja nuorekas liigajoukkue ja kehittyvä seura. Koskissa on myös valmiiksi paljon tuttuja. Toivottavasti saan säilyä ehjänä, aikaa riittää ja minusta on apua. Kaikkia koiruuksia en varmasti vielä osaa, mutta niitä lupaan opetella”, vaatimaton Teittinen toteaa (“koiruudet” viittaavat Mad Maxin koiralogoon ja lempinimeen).

Mad Maxissa Teittinen pukee ylleen syntymävuotensa mukaisen pelinumeron 81. Näin ollen Mad Maxissa pelaa nyt jo kolme erittäin kokenutta ex-Ilvestä, kun jo aiemmin tänä vuonna saman siirron tekivät Tomi Lahtinen (37) ja Jaakko Ahokas (34). Ennestään Mad Maxin joukkue koostui lähes pelkästään alle 30-vuotiaista pelimiehistä, joten Ilves-kolmikko tuo runsaasti kokemusta ja näkemystä Valkeakoskelle.


Antti Teittinen Ilves-paidassa KaDya vastaan Jyväskylässä vuonna 2019.

Siirtojen lisäksi Mad Maxilla ja Futsal-Ykköseen pudonneella Ilves FS:llä on voimassa oleva farmisopimus.

>> Mad Maxin uutinen

Miesten Futsal-Liiga jatkuu liki kolmen viikon maajoukkuetauon jälkeen lauantaina 16. lokakuuta viidellä ottelulla. Mad Max kohtaa kotonaan lauantaina hallitsevan mestarin KaDyn ja sunnuntaina liiganousija AU:n.

>> Otteluohjelma ja sarjataulukko