Takaisin
26.11.2018 klo 10.23

Mattias Gestranius erotuomariksi Mestarien liigan otteluun

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola
Katso video

Mattias Gestranius on valittu erotuomariksi keskiviikon 28.11. miesten Mestarien liigan lohkovaiheen otteluun Atlético Madrid-Monaco.

Edellinen suomalainen erotuomari miesten Mestarien liigassa oli vuonna 1995 Ilkka Koho. Mattias Gestranius on siis syystäkin otettu nimeämisestään.

- Tämä on minulle iso juttu. Ehkä oli aikakin, että tämä tapahtuu kun edellisestä kerrasta on 23 vuotta. Tämä on iso juttu minulle henkilökohtaisesti, mutta mielestäni vielä suurempi koko suomalaiselle erotuomaritoiminnolle, Gestranius toteaa.

Gestraniuksen tuomaritiimin muodostavat avustavat erotuomarit Jan-Peter Aravirta ja Mikko Alakare. Päätytuomarit ovat Antti Munukka ja Dennis Antamo sekä neljäs erotuomari Jukka Honkanen.

- Tieni tähän on ollut pitkä ja kivinen. Olin vuoden poissa ylikunnon takia ja silloin olin jo heittämässä hanskoja tiskiin. Kovalla työllä ja vahvalla tuella kotoa ja työpaikalta tämä on onnistunut. Yksin en ole tätä tehnyt. Haluan korostaa, että tämä on palkinto koko tiimille ja minä olen vain osa sitä.

Katso Gestraniuksen haastattelu Huu-tv:stä artikkelikuvan kautta.