Takaisin
13.11.2018 klo 19.25

Lukas Hradecky luottavaisena Kreikka-ottelun alla

Jaa:

Katso video

Lukas Hradecky kertoili kuulumisia Ateenasta, kun tärkeään Nations Leaguen otteluun Kreikkaa vastaan on kaksi kaksi vuorokautta.

Suomi on voittanut neljä pelaamaansa Nations Leaguen lohkovaiheen ottelua maalierolla 5-0. Lukas Hradecky on siis pitänyt maalinsa puhtaana peräti 360 minuuttia. Maalit ovat tehneet kolmesti osunut Teemu Pukki sekä Pyry Soiri ja Glen Kamara. Torstain vastus Kreikka kaatui syyskuussa Tampereella 2-0.

 

Hradecky ei aliarvioi Kreikkaa, mutta ei myöskään tingi luottamuksesta omiaan kohtaan.

 

- Alkuun meidän on tärkeä selvitä ilman vastaiskumaalia ja pitää nolla. Meidän taktiikka on varmaan vaan toimittaa pallo Teemu Pukille ja hän sitten tekee ratkaisevan yhden maalin vaikka 97. minuutilla, ”Luke” heitti.

 

Pukki viimeisteli englantilaiselle seurajoukkueelleen Norwichille lauantaina 4-3-voittomaalin ottelun 97. minuutilla. Hradecky kehuu Huuhkajien pelin olevan muutenkin erinomaisessa kunnossa.

 

- Meidän vastahyökkäykset on toiminut, erikoistilanteet on toiminut ja pelinrakentelukin. Olen vahvasti sitä mieltä, että pystymme luomaan ne pari, kolme tilannetta ja niistä sitten toivottavasti maalin. Yritämme vaikeuttaa Kreikan hommaa ja ottaa heiltä uskon pois mahdollisimman ajoissa.

 

Hradecky ja Pukki pelasivat kaudella 2014-2015 tanskalaisen Brøndbyn riveissä. Maalivahti hauskuuttikin liven kuulijoita ottamalla osan maalitykin nykyvireestä omaan piikkiinsä.

 

- Kyllähän tämä on periaatteessa minun ansiota koko homma!

 

- Kun Teemu tuli Brøndbyhyn, niin hän söi pitsaa ja joi kokista. Nyt hänellä on kaunis tyttö ja kaunis vaimo ja pelit sujuu. Hän elää kuin superstara ja kaikki rakastavat häntä Norwichissa. Kyllä minä haluaisin olla tällä hetkellä Teemu Pukin kengissä, Luke hauskuutti.

 

Katso koko haastattelu artikkelikuvan kautta.

 

Huuhkajien Facebook-livet Ateenasta jatkuvat keskiviikkona klo 11, kun Markku Kanerva tulee kameran eteen haastateltavaksi.

 

Nations League -ottelu Kreikka-Suomi OACA Spyros Louisilla Ateenassa alkaa torstaina kello 21.45. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viafree-kanavalla, jossa lähetys alkaa studio-osuudella kello 21.00. Ottelua pääsee seuraamaan myös Sports Bar Casinolla Helsingissä, jossa alustus otteluun alkaa kello 20.45.