Takaisin
19.11.2018 klo 10.26

Lohkovoitto toi itseluottamusta: ”Saadaan jatkossakin tuloksia”

Jaa:

Katso video

Jesse Joronen torjui Suomen maalilla sunnuntaina Unkaria vastaan, kun Huuhkajat päätti Nations Leaguen lohkovaiheen 0-2-tappioon.

Suomi oli jo lohkovoittonsa varmistanut aiempien tulosten perusteella. Toki voitto olisi maistunut, sillä se olisi parantanut Suomen mahdollisuuksia saada kotipeli ensimmäiselle playoff-kierrokselle.

- Ekalla puoliajalla oltiin vähän jäljessä. Puoliajalla tähdennettiinkin, että taisteluilmeen pitää parantua. Ilme ei ollut mitä haluttiin ja välillä sitä pitää pakottaa ja hakea kellarista sitä voimaa. Tokalla puoliajalla saatiin ajoittain palloa kontrolliin ja tilanteita aikaan. Harmittavasti maalit tuli, Jesse Joronen toteaa Huuhkaja-TV:n haastattelussa.
 
- Itseäni jäi harmittamaan toka maali. Se oli otettavissa. No se on välillä sellaista. 

Jorosella on maaotteluita tilillään, mutta sunnuntaina tilille tuli ensimmäinen niin sanottu tosipeli.

- Iso massiivinen ilo ja kunnia pelata karsintapelissä. Vaikka on muutamia maaotteluita alla, niin eri asia kun pelillä on merkitystä. Iloinen olen, että sain ensimmäisen karsintaottelun myöskin.

Huuhkajat voitti neljä ensimmäistä Nations Leaguen ottelua ja niukka tappio Kreikassakin riitti tuomaan Suomelle jatkopaikan. Huuhkajien vahvat esitykset ovat tuoneet pelaajille itseluottamusta ja uskoa tuleviin haasteisiin EM-karsinnoissa ja Nations Leaguen jatkopeleissä.

- Toi ehdottomasti uskoa omaan tekemiseen. Asiat mitä ollaan tehty pitkän aikaa Riven ja muun taustan kanssa, oikeasti toimii. Ollaan kiinnitetty huomiota joukkuehenkeen ja yhtenäisyyteen. Sillä ollaan saatu tuloksia ja sillä saadaan jatkossakin tuloksia, Joronen toteaa.