Takaisin
9.6.2018 klo 21.59

Lod: "Tästä on hyvä jatkaa"

Jaa:

Robin Lod kuului Suomen onnistujiin Valko-Venäjä-ottelussa Tampereella.

Lod loi Suomen 2-0-voittoon päättyneessä ottelussa useita maalintekotilanteita niin itselleen kuin joukkuetovereilleen. Oikealla laidalla pelannut Suurmetsän Urheilijoiden kasvatti oli joukkueensa esitykseen varsin tyytyväinen.

- Ainakin jäi hyvä fiilis. Saatiin taas voitto ja se aina lämmittää mieltä. Mielestäni pelasimme ainakin ensimmäisen puoliajan tosi hyvin. Toisella puoliajalla ei ollut oikein mitään isompaa hätää. Oli kyllä hyvä peli kaikin puolin, Lod kiitteli.

Suomen murtautuminen toimi lauantaina huomattavasti paremmin kuin alkuviikon tappiossa Romaniaa vastaan. Suomi loi jo avausjaksolla useita paikkoja ja mahdollisuuksia oli iskeä useampikin osuma. Jere Urosen kahdeksannella minuutilla tullut maali jäi kuitenkin ensimmäisen 45-minuuttisen ainoaksi.

- Tänään olimme aktiivisia. Jokainen halusi palloa, silloin on helpompi löytää pelaajia ja tilanteita tulee.

- Tänään saatiin tehtyä niitä asioita mitä ollaan treenattukin, päästiin paikoille. Nyt vain pitää saada osumaprosenttia paremmaksi. Mutta tästä on kyllä hyvä jatkaa.

Valko-Venäjä-peli toimi kenraaliharjoituksena syksyllä alkavaan Nations Leagueen. Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat Kreikka, Unkari ja Viro.

Huuhkajien toisen maalin iski 75. minuutilla Moshtagh Yaghoubi, jolle osuma oli Urosen tavoin uran ensimmäinen A-maajoukkueessa.