Takaisin
11.8.2021 klo 13.05

Lipunmyynti Pikkuhuuhkajien Kroatia-otteluun on alkanut

Jaa:

Suomi pelaa EM-karsintojen kotiavauksensa Oulussa Raatin stadionilla. Liput kello 18:00 alkavaan otteluun ovat myynnissä osoitteessa Lippu.fi

Alle 21-vuotiaiden maajoukkueen (2000 ja myöhemmin syntyneet) EM-karsintaurakka alkaa 3. syyskuuta Virossa. Ensimmäisensä kotiottelunsa Pikkuhuuhkajat pelaa 7. syyskuuta, kun Kroatia saapuu Ouluun Raatin stadionille. Yksittäislippujen lisäksi otteluun myydään myös rajoitettu määrä edullisia joukkuelippuja juniorijoukkueille.

Pikkuhuuhkajat pelasi EM-karsintojen kotiavauksensa Oulussa myös pari vuotta sitten. Tällöin vastaan asettui Pohjois-Irlanti, ja komeat 3 666 silmäparia seurasi 1–1-tasapeliä. Päävalmentaja Juha Malinen muistelee iltaa lämmöllä ja toivoo, että lehterit täyttyvät jälleen. 

– Kaksi vuotta sitten pelasimme Pohjois-Irlantia vastaan, jolloin ottelussa oli paljon katsojia ja saimme yleisön mahtavan tuen. Raatin nurmi oli silloin hyvässä kunnossa, ja olosuhteet ovat kaikkiaan oikein hyvät. Toivon, että tavoitamme pohjoissuomalaisen jalkapalloväen.

Viron ja Kroatian lisäksi Suomen lohkossa pelaavat Norja, Itävalta sekä Azerbaidzhan. Romaniassa ja Georgiassa kesällä 2023 pelattavaan lopputurnaukseen pääsee suoraan lohkovoittajat sekä paras lohkokakkonen. Muut lohkon toiseksi sijoittuneet karsivat neljästä kisapaikasta syksyllä 2022. Isäntämaiden lisäksi lopputurnaukseen pääsee 14 maata.