Linda Sällström maalinteossa Ranskassa

Linda Sällström onnistui viikonloppuna maalinteossa Ranskan liigassa ja Tiia Peltonen pelasi ensimmäisen pelinsä Tanskan liigassa FC Nordsjällandin riveissä.

Sällström avasi Paris FC:n maalihanat 4-1 (1-0)-voitossa Stade de Reimsistä. Maali oli Sällströmin kauden toinen ja hän pelasi ottelussa 66 minuuttia. Voitolla Paris FC paranteli asemiaan Ranskan liigassa ollen nyt neljäntenä.

Talvella tanskalaisseura FC Nordsjällandin kanssa sopimuksen tehnyt Tiia Peltonen debytoi uuden joukkueensa riveissä, kun Tanskan liiga palasi talvitauolta. Nordsjälland hävisi kuitenkin sarjakärki Kögelle 0-2 (0-2). Peltonen pelasi koko pelin.

Espanjan liigassa Sanni Franssi pääsi tuulettamaan voittoa, kun Real Sociedad kaatoi sarjajumbo Deportivo de la Corunan 2-0 (1-0). Franssi tuli 59. minuutilla vaihtoon. Real Sociedad on sarjassa kuudentena.

Linda Nymanin Logrono nappasi tärkeän pisteen 2-2 (1-1)-tasapelillä Madridia vastaan. Nyman sai vastuuta 71 minuutin verran. Logrono taistelee tiukasti sarjapaikastaan ja säilymiseen on nyt kolme pistettä.

Iina Salmi oli Valencian avauskokoonpanossa, mutta Sevilla kävi hakemassa pisteet 2-1 (1-1)-voitolla. Salmi tuli vaihtoon 63 minuutilla. Valencia on sarjassa kahdeksantena.

Englannin Superliigassa Emma Koiviston ja Nora Heroumin Brighton & Hove Albion otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Tottenhamin 2-0 (0-0). Koivisto pelasi koko pelin ja Heroum juoksi tauon jälkeen kentälle. Brighton on Superliigassa seitsemäntenä.

Tinja-Riikka Korpela oli penkillä, kun Everton hävisi Manchester Cityn vieraana 0-1 (0-0). Everton jatkaa sarjassa viidentenä.

Championshipissä Juliette Kemppi tuli 77. minuutilla kentälle, mutta London City Lionesses hävisi Coventrylle vieraskentällä 0-1 (0-1). Lionesses pitää viidettä sijaa hallussaan.

Italian liigassa Tuija Hyyrysen Juventus otti jättiharppauksen kohti mestaruutta murskaamalla kärkiottelussa AC Milanin 4-0 (2-0). Hyyrynen pelasi koko pelin. Juventus johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja on repäissyt kuuden pisteen eron AC Milaniin.

Sarjataulukon toisessa päässä Paula Myllyoja oli penkillä, kun Pink Barin tappioputki sai jatkoa Empolin vieraana. Pink Bari hävisi ottelun 1-3 (0-0) ja on sarjassa viimeisenä.

Anna Auvinen katsoi niin ikään penkiltä käsin, kun Inter pelasi maalittoman tasapelin Napolia vastaan. Inter on kahdeksantena.