Linda Sällström hurjassa vireessä maajoukkuepaitaan - kaksi maalia Ranskassa

Linda Sällström teki kaksi maalia, kun Paris FC voitti lauantaina Dijonin 4-0 Ranskan pääsarjassa. Hyökkääjällä on nyt kasassa 11 osumaa. Naisten maajoukkue matkaa maanantaina Sveitsiin.

Nora Heroum pelasi Italiassa jälleen täyden ottelun, kun AC Milan voitti Roman keskiviikkona 4-1. Heidi Kollanen urakoi niin ikään koko pelin, kun Tavagnacco otti tärkeät pisteet kaatamalla Veronan 1-0. Tuija Hyyrynen oli vaihdossa, kun sarjakärki Juventus kärsi Sassuololle vieraissa 1-2-tappion.

Adelina Engman vaihdettiin Englannissa kentälle reilun tunnin kohdalla, kun Chelsea pelasi West Hamin kanssa 1-1-tasapelin. Lontoolaiset ovat sarjassa kolmantena. Juliette Kemppi pääsi viimeisillä minuuteilla kentälle ja viidentenä etenevä Bristol City voitti Evertonin 1-0.

Tanskassa Olga Ahtinen teki maalin ja pelasi täyden ottelun, kun Brøndby voitti KoldifQ:n 4-1. Ria Öling vaihdettiin kentälle 66. minuutilla. Myös Sanni Franssi viimeisteli osuman ja urakoi 90-minuuttisen. Fortuna Hjørring voitti Aarhusin vieraissa 3-0.

Norjassa pelattiin viikonloppuna toinen kierros. Tinja-Riikka Korpela oli vaihdossa, kun Vålerenga otti kauden toisen voittonsa kaatamalla Kolbotnin vieraissa 2-1. Katarina Naumanen pelasi lauantaina 79 minuuttia, mutta Stabæk hävisi Kleppille kotona 0-2. Joukkue ei ole vielä onnistunut avaamaan pistetiliä.

Naisten Liigassa A-maajoukkuepelaajista Anna Auvinen pelasi täydet minuutit ja teki maalin, kun HJK voitti TiPS:n 2-1. Paula Myllyoja oli maalilla ja Anna Westerlund topparina, kun Åland United pelasi KuPS:n kanssa 1-1-tasapelin. Maalivahti Anna Tamminen oli vaihdossa. Elli Pikkujämsä urakoi koko pelin, kun FC Honka voitti ONS:n Espoossa 2-1.

Ruotsin pääsarja käynnistyy maajoukkuetauon jälkeen 13. huhtikuuta.

Naisten maajoukkue lähtee matkaan maanantaina loppuiltapäivästä ja kohtaa Sveitsin perjantaina klo 20 Suomen aikaa. Tiistaina 9.4. on vuorossa Puola. Ottelu pelataan Helsingissä Telia 5G Areenalla klo 18.