Linda Sällström avasi kauden maalitilinsä

Linda Sällström teki kauden ensimmäisen maalinsa Ranskan liigassa viikonloppuna. Espanjan liigassa Sanni Franssi sai tililleen debyyttinsä. Ruotsin cupissa Kaisa Collin ja Jutta Rantala sen sijaan tekivät tuhojaan.

Sällström tuli 59. minuutilla kentälle, kun Paris FC kohtasi kotonaan Issyn. Lisäajan toisella minuutilla Sällström teki ottelun loppulukemiksi 5-0 (2-0).

Espanjan liigassa Sanni Franssin Real Sociedad pääsi tositoimiin viikonloppuna sen jälkeen, kun sen avauskierroksen peli oli siirretty. Franssi oli joukkueensa avauskokoonpanossa 2-0 (2-0)-voitossa Deportivo de la Corunasta. Franssi tuli vaihtoon 72. minuutilla.

Iina Salmen edustama Valencia sen sijaan tasasi pisteet Real Madridin kanssa 1-1 (1-1)-numeroin. Salmi tuli kentälle 74. minuutilla.

Englannissa Evertonin voittokulku sai jatkoa 3-1 (1-1)-voitolla West Hamista. Everton on neljän pelin jälkeen puhtaalla pelillä. Tinja-Riikka Korpela seurasi peliä vaihtopenkiltä.

Nora Heroum katseli niin ikään penkiltä käsin, kun Evertonin kanssa puhtaalla pelillä aloittanut Arsenal kävi hakemassa pisteet Brighton & Hove Albionin vieraana 5-0 (2-0)-voitolla.

Sarjaporrasta alempana Mestaruussarjassa Juliette Kemppi pelasi koko pelin, kun London City Lionesses nappasi kauden avausvoittonsa kaadettuaan Barnetin 2-1 (1-0).

Italian liigassa Tuija Hyyrysen Juventus porskuttaa puhtaalla pelillä viiden kierroksen jälkeen, kun Juventus voitti Fiorentinan 4-0 (2-0). Hyyrynen pelasi koko pelin.

Paula Myllyoja joutui antautumaan kertaalleen, kun Pink Bari hävisi Hellas Veronan vieraana 0-1 (0-1).

Anna Auvinen pelasi koko pelin Inter Milanon tasatessa pisteet 1-1 (0-1)-lukemin AS Roman kanssa.

Ruotsissa pelattiin viikolla cupin otteluita ja viikonloppuna oli taas vuorossa Damallsvenskanin pelit.

Cupissa Kaisa Collin mätti neljä maalia Bollstanäsin verkkoon Eskilstuna Unitedin voittaessa 6-0 (4-0). Collin tuli vaihtoon 55 minuutilla ja Julia Tunturi pelasi koko pelin.

Jutta Rantala teki hattutempun, kun Kristianstad voitto Bromöllan selvästi 6-0 (5-0). Rantala teki hattutempun jo avausjaksolla ja se riitti hänen päiväpuhteekseen.

Damallsvenskanissa Natalia Kuikan ja Emma Koiviston Kopparbergs/Göteborgs FC otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa ja tukevoitti samalla asemiaan sarjan kärjessä voitettuaan sarjajumbo Uppsalan 3-0 (2-0). Kuikka pelasi koko pelin ja Koivisto tuli kentälle 59. minuutilla.

Kristianstad otti makean 2-1 (1-0)-voiton kärkiottelussa FC Rosengårdia vastaan. Eveliina Summanen teki Kristanstadin avausmaalin. Summanen sai vastuuta koko ottelun ja Rantala tuli vaihtoon vartti ennen loppua.

Emmi Alasen ja Ria Ölingin Växjö otti tärkeän voiton ja nousi pois putoajan paikalta voitettuaan Piteån 1-0 (1-0). Helmari-kaksikko pelasi koko pelin ja Piteån joukkueesta Vilma Koivisto tuli kentälle 79. minuutilla.

Eskilstuna Unitedin Collin ja Linköpings FC:n Olga Ahtinen pelasivat koko pelin, kun Linköping kävi hakemassa 1-0 (0-0)-vierasvoiton.

Örebro otti toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Djurgårdenin 2-0 (0-0). Elli Pikkujämsä pelasi koko pelin Örebron riveissä.