Linda Nyman debytoi heti täysillä minuuteilla Italian Serie A:ssa

Ruotsista Italian kentille siirtynyt Linda Nyman debytoi välittömästi saapasmaassa, kun Euroopan liigoissa palattiin joulutauolta viime viikonloppuna.

Linda Nymanin siirto Italian Serie A:ssa pelaavaan Inter Milanoon julkistettiin perjantaina ja keskikenttäpelaaja debytoi uudessa seurassaan heti lauantaina. Nyman pelasi Anna Auvisen tavoin täydet minuutit 0-0-tasapeliin päättyneessä ottelussa Florentiaa vastaan. Paula Myllyoja joutui Pink Barin maalilla toteamaan AS Roman paremmuuden, kun vierasjoukkue vei pisteet lukemin 0-3.

Tuija Hyyrysen Juventus jatkoi voittokulkuaan kaatamalla Tavagnaccon vieraskentällä 5-1. Hyyrynen pelasi sunnuntain ottelussa täydet 90 minuuttia. Nora Heroumin AC Milan kärsi kauden ensimmäisen kotitappionsa sunnuntaina, kun Empoli vei pisteet 2-1-vierasvoitolla. Heroum tuli ottelussa vaihdosta kentälle 69. minuutilla.

Englannissa Tinja-Riikka Korpela joutui poimimaan Evertonin maalilla pallon verkosta kolme kertaa, kun Superliigan sarjakakkonen Manchester City oli lauantaina kotonaan liverpoolilaisia parempi lukemin 3-1. Etureisivamman takia syyskuun lopusta asti sivussa ollut Adelina Engman oli jo sunnuntaina Chelsean vaihtopenkillä, kun lontoolaiset rökittivät Bristol Cityn 6-1.

Juliette Kemppi pelasi sunnuntaina täydet minuutit, kun London City Lionesses taipui mestaruussarjan paikallisottelussa London Bees’ille maalein 0-2.