Takaisin
7.3.2018 klo 09.16

Lehtovaara ja Paavola Cyprus Cupin finaalissa

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Helmarit kohtaa keskiviikkona Cyprus Cupin sijoitusottelussa Unkarin, mutta turnauskentillä nähdään suomalaisväriä myös muuten aina finaalia myöten.

Finaalin Italia - Espanja erotuomariksi on nimetty Lina Lehtovaara ja toisena avustavana erotuomarina finaalissa toimii Tonja Paavola. Lisäksi Heini Hyvönen on nimetty avustavaksi erotuomariksi otteluun 9. sijasta, jossa kohtaavat Tshekki ja Slovakia.

Kaikille suomalaiserotuomareille kyseessä on jo turnauksen neljäs ottelu. Avauspäivänä Lehtovaara ja Paavola olivat tehtävissä ottelussa Italia - Sveitsi ja Hyvönen ottelussa Unkari - Pohjois-Korea. Sen jälkeen suomalaiskolmikko oli Lehtovaaran johdolla yhdessä otteluissa Tshekki - Itävalta ja Espanja - Turkki.

Tehtävät turnauksen finaalissa kertovat Lehtovaaran ja Paavolan erinomaisesta onnistumisesta Kyproksella. Hyvösen osalta voi sanoa samaa ja toiseksi avustavaksi erotuomariksi finaalissa nimettiin tshekkiläinen Lucie Ratajova varmasti kokemuksensa takia. Hyvönen toimii vasta ensimmäistä vuotta FIFA avustavana erotuomarina ja finaalitehtäviä on hänelläkin edessä varmasti tulevina vuosina.

Suomalaiserotuomareiden ottelut Cyprus Cupin päätöspäivänä:

Finaali: AEK Arena, Larnaka klo 18
Lina Lehtovaara (FIN), Tonja Paavola (FIN), Lucie Ratajova (CZE), Shona Shukrula (NED)

Sijat 9-10: GSZ Stadium, Larnaka klo 11. 
Anastasiya Romanyuk (UKR), Oleksandra Vdovina (UKR), Heini Hyvönen (FIN), Fijke Hoogendijk (NED)