Takaisin
29.11.2018 klo 18.45

Länsi-Suomen piirin syyskokouksessa palkittiin Joni Hyytiä ja FC Inter

Jaa:

Torstaina kokoontuneen SPL:n Länsi-Suomen piirin syyskokous alkoi palkitsemisilla. Vuoden Seura – Heikki Grönlund -palkinnon sai tänä vuonna FC Inter ja Joni Hyytiä palkittiin piirin Vuoden erotuomarina.

 

FC Interissä on tehty valtava työ tänä vuonna seurakehityksen eteen. Seuran sisällä on käytetty paljon aikaa valmistelemalla uutta Interiä, jossa on määritelty kaikki seuran toimintaperiaatteet arvoja myöten.

Näkyväksi tämä kaikki tulee vuoden 2019 alussa, kun FC Inter julkaisee uuden seurakäsikirjan, jonka kautta seura tekee määritellyt uudistukset näkyväksi. FC Interillä on myös seurojen laatujärjestelmän 5.tason prosessi takana onnistuneesti. 

 

Maininnan arvoista Interin vuodessa on myös, että seura voitti Suomen Cupin. Toki Vuoden Seura – Heikki Grönlund -palkinnon myöntämiseen ei tällä kilpailumenestyksellä ole vaikutusta.

 

Palkintoa oli kokouksessa Interistä vastaanottamassa Stefan Håkans ja sen luovutti seuralle Eeva Grönlund.

 

Joni Hyytiä Vuoden erotuomari

Länsi-Suomen piirin Vuoden erotuomarina vuonna 2018 palkittiin Joni Hyytiä. Toisen polven erotuomarin suorittaminen on ollut vahvasti nousujohteista ja kauden 2017 kaksi tutustumisottelua Veikkausliigassa toivat Hyytiälle nousun Liigan/Ykkösen erotuomariryhmään kaudelle 2018.

 

Ensimmäisellä kokonaisessa liigakaudella Joni Hyytiä tuomitsi tasaisesti. Yhteensä hän toimi erotuomarina 12 Veikkausliigaottelussa. Lisäksi hyvä kausi täydentyi Ykkösen kahdeksalla ottelulla.

Joni Hyytiä valittiin UEFA:n Core -kurssille 2019.

 

Kansainvälisiä pelejä Hyytiä on jo saanut ”vyölleen” PM-vaihdossa, mm. viime kesänä Färsaarilla.