Takaisin
9.2.2019 klo 19.07

Länsi-Suomeen futispalkintoja Satakunnan Urheilugaalassa

Jaa:

Lauantaina Porissa juhlittiin Satakunnan Urheilugaalaa. Juhlaväli pääsi todistamaan myös useita palkintoja jalkapallotoimijoille.

SPL:n Länsi-Suomen piirin Vuoden Nuorten Valmentajana palkittiin Pallo-Iirojen Markus Nurmi.

Markus Nurmi palkittiin vastaavalla palkinnolla myös vuosi sitten ja hieno työ jatkui päättyneelläkin jalkapallokaudella. Markus valmensi joukkueensa, Pallo-Iirojen B-tytöt, SM-karsintaan ja mikä komeinta, vuoden aikana joukkueesta on ollut mukana peräti viisi pelaajaa tyttöjen maajoukkueessa.

Lisäksi SPL:n Länsi-Suomen piiri palkitsi gaalassa kaksi toimijaa Respect-palkinnolla elämänurasta jalkapallon ja oman seuransa hyväksi:

Jorma Menna, Kokemäen Pallo.
Jorma on vuonna 1994 perustetun Kokemäen Pallon perustajajäsen ja seuran nimikin on Jorman käsialaa. Hän on toiminut seuran johtokunnassa viime kauteen asti ja lisäksi Jorma on toiminut Kokemäellä valmentajana jo aikaisemmissa Kokemäen seuroissa. Valmennustyö futsalin puolella jatkuu edelleen. Jorma on pitkän linjan jalkapallovaikuttaja ja todellinen ”Mr. KoPa.” Kaiken edellä mainitun seuratyön lisäksi hän on pyörittänyt kesäisin Kokemäellä puulaakitoimintaa kymmenien vuosien ajan.

Reijo Rantala, Nakkilan Nasta.
Uskomattomat 43 vuotta viime vuonna 60-vuotista taivaltaan juhlineen Nastan puheenjohtajana on jo sinällään ehdottomasti Respect -palkinnon arvoinen suoritus. Työ puheenjohtajana jatkuu edelleen ja lisäksi ”Repa” on vahvasti mukana joukkueiden toiminnassa niin valmennustehtävissä kuin joukkueenjohtajanakin. Tällä hetkellä puheenjohtaja toimii myös seuran edustusjoukkueen ja KKI40 -joukkueen managerina ja vastaa viikoittain myös Nastan jalkapallokoululaisten toiminnasta.

Aikanaan myös erotuomarin tehtävät tulivat Reijo ”Repa” Rantalalle tutuiksi. Respect!

SPL:n Länsi-Suomen piirin palkituista erikseen on jo uutisoitu Vuoden Valmentajan valinta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/ville-ulanen-spl-lansi-suom...

Jalkapallopalkinnot eivät jääneet pelkästään piirin omiin palkintoihin ja valintoihin. Satakunnan Urheilugaalan palkintosateessa huomioitiin mm. kuntien vuoden seuratoimijoita. Merikarvian Innon Petri Tähkänen ja Nakkilan Nastan Riku Aro vastaanottivat nämä huomionosoitukset.

Seuroista nostettiin esiin Pallo-Iirot, jolle luovutettiin Vuoden 2018 Tähtiseura -palkinto.