KuPS pudotti HJK:n jatkosta ja eteni välieriin

KuPS ja HJK kävivät todellisen jännitysnäytelmän Suomen Cupin välieräpaikasta. KuPS kampesi hallitsevan tuplamestarin jatko-ottelun jälkeen 4-3 (3-3, 1-2).

KuPS sai otteluun hyvän alun, kun Aino Kröger iski maalin 12 minuutin jälkeen. Emmaliina Tulkki tasoitti kuitenkin viisi minuuttia myöhemmin ja Katariina Kosola vei HJK:n johtoon kuusi minuuttia tasoitusmaalista. Heti toisen puoliajan alkuun Kröger tasoitti ja miltei heti perään Gentjana Rochi nosti kuopiolaiset johtoon. KuPS näytti jo nappaavan voiton varsinaisella peliajalla, mutta HJK sai rankkarin lisäajalla, jonka Linda Ruutu pamautti verkkoon ja peli meni jatko-otteluun. Jatko-ottelussa Rochi nousi kotijoukkueen sankariksi, kun hän viimeisteli voittomaaliksi jääneen osuman minuutti ennen täyttä aikaa ja näin KuPS eteni neljän parhaan joukkoon.